JUPA

Juwelierssoftware op maat

JUPA-kassasoftware (JUweliers PAkket) is speciaal ontwikkeld voor en in samenwerking met de juweliersbranche en is dan ook niet vergelijkbaar met een algemeen voorraad-, verkoop- of boekhoudpakket. Deze gezamenlijke en voortdurende productontwikkeling met de branche vindt reeds sinds 1987 plaats. Het JUPA-pakket heeft naast de elementaire functies als voorraadadministratie, kassaverkopen en bestellingen werkelijk alle voorzieningen in huis die je in je zaak zult tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan Klantenbeheer, Reparaties, Taxatierapporten, Certificaten, Occasions of Productinformatie. En natuurlijk, onmisbaar voor filiaalbedrijven: nauwgezette communicatie met de filiaaldochters.

AerPos Touch

JUPA Touch

Het JUPA-pakket is uitgebreid met een nieuwe Touch-module. De bestaande onderdelen van JUPA zoals voorraadbeheer, CRM, reparaties, uitgebreide rapportages, koppeling met leveranciers en, taxaties en certificaten zijn uiteraard behouden. De toevoeging? Intuïtief afrekenen middels de Touch-module!

Bestellen via internet

JUPA-software is erop ingericht om je zaken zo accuraat mogelijk te laten verlopen en je zoveel mogelijk overheadwerk uit handen te nemen. Die tijd kun je immers veel beter gebruiken om jouw klanten van dienst te zijn (dat is commercieel een stuk interessanter). Met een aantal bekende leveranciers kun je daarom ook gegevens uitwisselen via internet. Geleverde artikelen inboeken en verkochte artikelen nabestellen gaat zo heel wat sneller en eenvoudiger. Je kunt die leveranciers zelfs je basisassortiment laten beheren.

Snelle servicedesk

Heb je een vraag of probleem? Bij je abonnement op JUPA is een snelle en deskundige servicedesk inbegrepen. Je kunt zowel per telefoon als e-mail contact opnemen. Geen anoniem callcenter, maar bemand met dezelfde deskundige medewerkers die wij ook inzetten bij onze klanten.

Het kan ook inclusief alles

Alles in één hand? Eén telefoonnummer voor al je vragen? Bij Eijsink Retail Automatisering (voorheen Hills) geen utopie. Laat ons ook je hardware verzorgen. Precies de meest geschikte apparatuur, vakkundig geïnstalleerd en met snelle service op de werkplek bij storingen. Leasing inclusief helpdesk en technische service kan ook heel interessant zijn. Informeer gerust eens vrijblijvend!