Accountmanager (Noordoost-Nederland)

Weet jij elke unieke klantvraag en –situatie te vertalen naar een uitstekende automatiseringsoplossing? Resulteert jouw advies in tevreden klanten en getekende opdrachten? Kom maar door met die sollicitatie: we zoeken een fulltime accountmanager voor de regio’s Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland.  Met jouw ondernemend karakter, open persoonlijkheid en top-of-the-line service maak je hier écht het verschil.

Hoe het bij ons gaat

In alles wat je doet stel je de unieke situatie, behoefte en vraag van de klant centraal. Bestaande relaties bellen jou graag voor advies en nieuwe klanten trek je zo over de streep. Niet (alleen) omdat je weet waar je het over hebt, maar omdat je ondernemers écht wilt helpen. En niet met een oplossing, maar dé oplossing. Je signaleert daarnaast proactief de trends en ontwikkelingen in de markt en weet dit te vertalen naar nieuwe producten en acties.

Waarom we jou zo gaaf vinden:

De energie die jij krijgt van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van afrekenen en procesoptimalisatie maakt ons enthousiast. Met je HBO-werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar relevante ervaring en ICT-kennis ben je creatief in het bedenken van oplossingen en kun je deze overtuigend brengen. Óók als je daarbij tegen de stroom in moet zwemmen of outside de box moet denken. Je werkt gestructureerd, georganiseerd en oplossingsgericht en steekt met je proactiviteit regelmatig collega’s aan.

Waarom je voor ons kiest:

Omdat je een goed salaris krijgt, want dat ben je waard. Mét daarbij een rits mooie secundaire arbeidsvoorwaarden: een leaseauto, extra vakantiedagen (als je maar terugkomt), opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en regelmatig leuke uitjes zoals een theaterbezoek.  Verder vind je hier geen strenge hiërarchie, maar juist de sfeer van een familiebedrijf. Op vrijdag dus gewoon met z’n allen een biertje doen. Gezellig.

Meer over Eijsink:

Wij maken kassa’s. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringssoftware. Websites en webshops. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten. Dankzij zo’n 220 betrokken collega’s die …  Weet je, als we álles willen vertellen wat we doen, zijn we nog wel even bezig. We laten het liever gewoon zien.

Goed verhaal, ik zeg doen!

Mooi! Stuur je motivatie met CV naar Froukje Rikhof stuurt via pz@eijsink.nl, of bel Bert Langius (je toekomstige manager) voor het antwoord op je vragen: 0880 55 66 77.