Horecava of niet, wij zijn er klaar voor!

Geen fysieke Horecava, de beurshallen van RAI zijn leeg. Op de beursvloer of niet: ons team en onze oplossingen zijn er klaar voor. Om te ontmoeten en te verbinden. Want wij willen dat jij het maximale uit je zaak haalt om het moment dat dát weer kan.

Laten we samen, realistisch, kijken naar kansen en mogelijkheden. En wellicht vind jij je onderneming opnieuw uit; realiseer je extra omzetstromen dankzij bestelzuilen of QR-bestellen, kun je efficiënter orders verwerken door het digitaliseren van bonnen in de keuken of personeelskosten besparen door medewerkers slimmer in te plannen. We zijn er voor jou en denken graag vrijblijvend met je mee. Virtueel, in onze showroom óf bij jou op locatie.

 

BOEK NU EEN DIGITALE 1-OP-1 SESSIE

Onze adviseurs zitten online voor je klaar: ze geven graag vrijblijvend advies en beantwoorden al je vragen over slimme automatisering. Tijdens digitale 1-op-1 sessies nemen we alle tijd om de knelpunten en behoeftes van jouw bedrijfsprocessen te onderzoeken. En daar pluk jij de voordelen van.

Boek jouw persoonlijke online gesprek met een Eijsink-accountmanager op het moment dat jou uitkomt. Laat ons bij het veld ‘opmerkingen’ weten over welke onderwerpen je in gesprek wilt gaan. Vervolgens ontvang je de bevestiging en link voor de online meeting. Tot dan!

LIEVER EEN SHOWROOMBEZOEK?

Je bent altijd (coronaproof) welkom in één van onze zes showrooms, want dát maakt echt verschil!
Vul hieronder je gegevens en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Naam contactpersoon:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Showroom locatie:

 

WIL JE EEN AFSPRAAK PLANNEN OP LOCATIE?

Neem dan hier contact met ons op.