Bakkersvak 2020, heerlijk inspirerend

12 februari 2020

Proef de heerlijkste lekkernijen, laat je eigen meesterwerken keuren door het Nederlands Bakkerij Centrum, volg masterclasses van het Nederlandse Patisserie Team op het nieuwe belevenisplein én maak de ontknoping van de Dutch Pastry Award live mee. Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector op 1, 2 en 3 maart, heeft ook in 2020 weer veel te bieden.

KASSA'S - PERSONEELSPLANNING - WEBSHOPS - BESTELZUILEN - QR

Om zoveel mogelijk gasten van jouw mooie producten te laten genieten, wil jij je je bedrijfsvoering natuurlijk zo efficiënt mogelijk op orde hebben. Eijsink helpt je hierbij door belangrijke processen te automatiseren. Bijvoorbeeld door een gebruiksvriendelijke kassa met slimme, multifiliaal backoffice (plus optionele Compad bakkerij-koppeling) óf software waarmee je je personeel gemakkelijk kunt inplannen en verlonen.

Wie weet heb je al eens nagedacht over het verhogen van je verkoop dankzij een gekoppelde webshop of bestelzuil in je zaak? Of het verwerken van bestellingen met hulp van QR-codes, zodat gasten tijdens piekuren niet meer in de rij hoeven te staan? Alle voordelen van het prijswinnende booq QR-bestellen lees je in het onderstaande artikel. Ontdek de mogelijkheden bij stand F123!

'booq QR-bestellen belangrijke innovatie in bakkersbranche

booq QR-bestellen is een belangrijke innovatie op het gebied van automatisering in de bakkerijbranche. Deze noviteit is te bewonderen tijdens Bakkersvak.' Klik voor het hele bericht.

Gratis toegang

Je kunt de voordelen van onze oplossingen voor de bakkersbranche gratis ontdekken. Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een toegangskaart.


Praktische informatie
Zondag 1 maart 10:00-17:00 uur
Maandag 2 maart 10:00-17:00 uur
Dinsdag 3 maart 10:00-17:00 uur
Standnummer F123
Evenementenhal Gorinchem

We zien je daar!