Bakkersvak 2018, heerlijk inspirerend

6 februari 2018

Proef de heerlijkste lekkernijen, laat je eigen meesterwerken keuren door het Nederlands Bakkerij Centrum, volg masterclasses van het Nederlandse Patisserie Team op het nieuwe belevenisplein én maak de ontknoping van de Dutch Pastry Award live mee. Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector op 4 en 5 maart, heeft ook dit jaar weer veel te bieden.

KASSA'S - PERSONEELSPLANNING - WEBSHOPS - BESTELZUILEN

En als je dan je gasten die ware smaaksensaties presenteert, dan moet je bedrijfsvoering natuurlijk ook op orde zijn. Eijsink helpt je hierbij graag door belangrijke processen te automatiseren. Bijvoorbeeld met oplossingen waardoor je bestellingen in je lunchroom snel kunt opnemen en verwerken óf je personeel gemakkelijk kunt inplannen en verlonen. Wie weet heb je al eens nagedacht over het verhogen van je verkoop dankzij een sterke – aan je kassa gekoppelde – webshop of bestelzuil? Wil jij ook slimmer werken? Wij laten je graag de mogelijkheden zien bij stand D136!

GRATIS TOEGANGSKAART

Je kunt de voordelen van onze oplossingen voor de bakkersbranche gratis ontdekken. Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een toegangskaart.


Openingstijden
Zondag 4 maart 2018 van 10:00 tot 18:00 uur
Maandag 5 maart 2018 van 10:00 tot 18:00 uur
Let op, nieuwe locatie: Evenementenhal Gorinchem

Mis het niet, we zien je daar!