Proeven, beleven en netwerken op BBB Maastricht

21 september 2021

 

Van 11 t/m 13 oktober vindt BBB Maastricht plaats. BBB Maastricht is dé grootste horecabeurs van Zuid-Nederland voor horecaprofessionals uit ieder segment. Laat je inspireren in Food Village, ontdek de nieuwste trends en technologieën op het Kennisplein en geniet onder andere van de Best Bartender Benelux! Ook kun je dit jaar gratis Folie Culinaire bezoeken. 

 

Eijsink staat voor je klaar op stand F.418

Ben je voor jouw restaurant, lunchroom, bar of hotel op zoek naar een nieuwe kassa? Wij regelen de ideale oplossing voor jouw zaak! Kom langs op onze stand en onze experts demonstreren je graag onze oplossingen, zoals booq POS, booq Tafelreservering, booq QR-bestellen of booq Bestelzuilen. Ontdek zelf hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw succes. Samen met onze partner Roltex verwelkomen we je graag op stand F.418.

 

Bestellen én betalen via QR

Al bekend met QR-bestellen? Er is nu QR Next! QR Next is volledig geïntegreerd in de backoffice van booq. Je hebt maar één beheeromgeving voor zowel je booq POS kassasysteem als QR-bestellen. De unieke opzet maakt het voor gasten mogelijk QR-bestellen af te wisselen met een bestelling bij een medewerker. Met de QR-code op de kassabon kunnen gasten bijbestellen en naar wens de rekening later online afrekenen. Zo heeft de gast de regie en combineer je persoonlijke aandacht met de efficiëntie van online bestellen en betalen!

Gratis toegangskaarten

Wil je BBB Maastricht gratis bezoeken? Neem dan contact op met je accountmanager, zodat we je een registratielink kunnen sturen waarmee je gratis een toegangskaart kunt aanvragen.

Praktische informatie

Maandag 11 oktober 11:00-18:00 uur
Dinsdag 12 oktober 11:00-18:00 uur
Woensdag 13 oktober 11:00-18:00 uur
Standnummer F.418
MECC Maastricht

We zien je daar!