BBB Maastricht smaakt dit jaar naar meer!

24 september 2018

BBB Maastricht, de grootste horecavakbeurs van Zuid-Nederland, is al decennia lang dé place to be voor horecaprofessionals uit ieder segment. De beurs biedt van 8 tot en met 10 oktober een veelzijdig programma gekenmerkt door de bourgondische, gezellig sfeer.

Team Eijsink staat voor je klaar bij stand FF.340

Vol enthousiasme verwelkomt Eijsink je samen met onze partner Roltex bij stand FF.340. Onze automatiseringsexperts luisteren naar je wensen en regelen een horecaoplossing die daar optimaal bij aansluit. Misschien zoek je wel een uitbreiding van je kassasysteem om je personeelsplanning of de reserveerervaring te optimaliseren. Of zoek je een webshop gekoppeld aan een bestelzuil en je kassa zodat gasten sneller heerlijke maaltijden kunnen bestellen. Wat je wensen ook zijn, wij zijn er voor jou. Samen realiseren we een efficiëntere manier van werken en verbeteren we de servicekwaliteit!

 

 

Gratis toegangskaarten
Wil je BBB Maastricht gratis bezoeken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een toegangskaart aan kunt vragen op de website van BBB Maastricht.

Praktische informatie
Maandag 8 oktober 11:00-18:00 uur
Dinsdag 9 oktober 11:00-18:00 uur
Woensdag 10 oktober 11:00-18:00 uur
MECC Maastricht.
Standnummer FF.340

We zien je daar!