BBB Maastricht smaakt dit jaar naar meer!

2 oktober 2017

BBB Maastricht smaakt dit jaar naar meer! Treed binnen in de nieuwe wereld met innovaties op het gebied van food, drinks, products en services. Leer van kennis en ervaring van internationale (sterren)chefs en ontmoet vakgenoten. Proef, ruik, kijk en ervaar de nieuwste snufjes die een bijdrage kunnen leveren aan meer horecasucces. Dit alles in de gezellige, bourgondische sferen die je in het 62-jarige bestaan van BBB Maastricht gewend bent. Als innovatieve horecaprofessional kan je BBB Maastricht écht niet missen. Wij verblijden je daarom graag met gratis toegangskaarten en hopen je te spreken bij onze beursstand!

 

Ontdek de vier verschillende werelden van BBB Maastricht

BBB Maastricht is opgebouwd uit vier werelden die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema. In Food Forest maak je kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. Op Beverage Beach geniet je van de meest uiteenlopende dranken. In Variety Valley kan je naast non-food ook innovatieve producten en brancheverenigingen vinden. En als laatste Folie Culinaire: hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, uitsluitend op uitnodiging toegankelijk.

 

Wij zijn er voor jou

Vol enthousiasme verwelkomt Eijsink je bij stand FF.322 om bij te praten. In de horeca staat of valt alles met goede communicatie en efficiënte software. Onze automatiserings-experts luisteren naar je wensen en regelen een oplossing die daar optimaal bij aansluit. Misschien zoek je wel een uitbreiding van je kassasysteem om je personeelsplanning of de reserveerervaring te optimaliseren. Of wil je een webshop met kassakoppeling waarbij klanten online heerlijke maaltijden kunnen bestellen. Wat je wensen ook zijn, wij zijn er voor jou. Samen realiseren we een efficiëntere manier van werken en verbeteren we de servicekwaliteit!

 

Gratis toegangskaarten
Wil je BBB Maastricht gratis bezoeken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een toegangskaart aan kunt vragen op de website van BBB Maastricht.

Praktische informatie
Maandag 10 oktober 10:00-18:00 uur
Dinsdag 11 oktober 10:00-18:00 uur
Woensdag 12 oktober 10:00-18:00 uur
MECC Maastricht.
Standnummer FF.322

We zien je daar!