Eijsink aanwezig op Horecava 2017

22 december 2016

Het nieuwe jaar begint altijd met een prachtige beurs: de Horecava. Ook dit jaar is Eijsink weer van de partij. Van 9 tot en met 12 januari vind je ons in de RAI in Amsterdam. Kom je ook?

In hal 1 (stand 01.450) en hal 10 (stand 10.110) laten we je graag de nieuwste mogelijkheden zien om je gehele bedrijfsvoering te optimaliseren. Vorig jaar lanceerden we booq, hét businessplatform van de toekomst. Inmiddels is booq verder doorontwikkeld en uitgebreid met geweldige booq Bricks.

Nieuwe mogelijkheden

Een tipje van de sluier? Wat dacht je van prachtige website en webshops, gekoppeld aan jouw kassasysteem, zodat je altijd inzicht hebt in de online en offline verkoopgegevens. Of booq Reservering, waarmee je tegen een aantrekkelijk vast maandtarief eenvoudig je reserveringen, wachtlijsten en walk-ins kunt beheren?

Laat je inspireren

Maar dat is niet het enige, we hebben nog veel meer nieuws om te laten zien! Nieuwsgierig? Laat je onder het genot van een hapje en drankje informeren en inspireren hoe je jouw business verder kunt verbeteren. We hopen je te zien!