Flying Dutchmen Cocktails en booq de juiste mix!

23 juli 2018

Amsterdam was nog maar nét deze cocktailbar rijker, of Flying Dutchmen Cocktails werd al genomineerd tot Best New International Cocktail Bar. Niet zo gek met eigenaren Tess Posthumus en Timo Janse als kapitein van deze Vliegende Hollander.

De magie van Cocktails

Tess staat al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en ook Timo won de afgelopen jaren vele nationale en internationale cocktailprijzen. Ze leerden elkaar kennen als collega’s bij Door 74, waar het plan voor een eigen cocktailbar ontstond. Hun Flying Dutchmen Cocktails specialiseert zich in de klassiekers, hun oorsprong en de verhalen achter dranken. Leering ende vermaeck! De ambities zijn hoog, maar topteam ‘TNT’ (Tess & Timo) weet wat nodig is: “Je moet steengoede cocktails én een uitstekende ambiance combineren, dat maakt de magie van de cocktail groots!” Ze wilden daarom een kassasysteem dat ze hierbij ondersteunt: booq POS. Tess legt uit: “Onze belangrijkste eis was een gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbaar systeem. Met cocktails improviseer je veel, maak je bijvoorbeeld iets net wat zoeter of sterker. Dan moet je ook snel de prijzen kunnen wijzigen. Een flexibel systeem is dan een must. En ook in de backoffice willen we dingen eenvoudig kunnen terugzien en terugvinden. Dat is wat booq ons biedt.” Timo beaamt dat: “Ik kom niets tegen dat niet mogelijk is, en ook het aanslaan van de overzichten is heel gebruiksvriendelijk. Altijd inzichtelijk wat realtime de stand van zaken is… Ik kan niet anders dan het aanbevelen.”

De slimste tabletkassa

Probleemloos switchen van tablet naar vaste kassa, smartphone of handheld. Realtime en online je bijgewerkte verkoopdata bekijken. Bestellingen regelen in seconden. Met booq POS kan dit allemaal. Dankzij de superkorte leercurve, geïntegreerde tafelplattegrond en koppeling met contactloos betalen is dit kassasysteem extreem toegankelijk in gebruik. Maar booq is veel meer dan de slimste tabletkassa. booq Bricks zoals personeelsplanning, bar- en keukenmanagement of websites/webshops zijn zo gekoppeld. Net als interfaces met je favoriete pakketten.