Gastvrij Rotterdam 2017 belooft een groot feest te worden

12 september 2017

Interessante demonstraties, workshops en masterclasses van diverse topchefs, de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or Nederland onder leiding van 3-sterrenkok Jonnie Boer en vele interessante exposanten zoals Eijsink. De 5e editie van Gastvrij Rotterdam belooft een groot feest te worden! Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor je gasten kun je dit gastvrije event niet overslaan.

Ontmoet Eijsink

Vanzelfsprekend vind je ons op Gastvrij Rotterdam! Graag verwelkomen we je bij stand 248 om kennis te maken of om bij te praten. Misschien ben je wel toe aan een vervanging of upgrade van je kassasysteem of wil je een efficiëntieslag maken op het gebied van personeelsplanning, bar- en keukenmanagement of reserveringen. Wat je wensen ook zijn, wij regelen de ideale oplossing voor jouw zaak. We laten je ook graag kennismaken met booq Websites/webshops, waarmee je verzekerd bent van een superhandige webshop of zelfs een bestelzuil. Samen tillen we efficiëntie en gastvrijheid naar een hoger niveau!
 

 

Gratis entreekaarten

Wil je Gastvrij Rotterdam gratis bezoeken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een entreekaart aan kunt vragen op de website van Gastvrij Rotterdam.


Praktische informatie

Maandag 18 september 11:00-18:00 uur
Dinsdag 19 september 11:00-18:00 uur
Woensdag 20 september 11:00-18:00 uur
Ahoy, Rotterdam
Standnummer 248

We zien je daar!