Gastvrij Rotterdam belooft een groot feest te worden

20 augustus 2018

Van 17 t/m 19 september 2018 staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Deze 6e editie van Gastvrij Rotterdam belooft een groot feest te worden! Jij kan als bezoeker genieten van 400 exposanten, een keur aan workshops, proeverijen met sterrenchefs én een pop-up restaurant van The Green House, waar Eijsink partner van is.

Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor je gasten wil je dit gastvrije event niet overslaan. Wij verblijden je daarom graag met gratis toegangskaarten en hopen je te spreken op de beurs! 

Eijsink staat voor je klaar

Graag verwelkomen we je bij stand 2.300 om bij te praten. Misschien ben je wel toe aan een vervanging of upgrade van je kassasysteem of wil je een efficiëntieslag maken op het gebied van personeelsplanning, bar- en keukenmanagement, een webshop met bestelzuil of reserveringen. Wat je wensen ook zijn, samen regelen we de ideale oplossing voor jouw zaak. Zo till je in no time efficiëntie en gastvrijheid naar een nóg hoger niveau!

Praktische informatie

Wil je Gastvrij Rotterdam gratis bezoeken? Neem snel contact op met jouw accountmanager, zodat we je een registratiecode kunnen sturen waarmee je gratis een toegangskaart aan kunt vragen op de website van Gastvrij Rotterdam.

Openingstijden Gastvrij Rotterdam

Maandag 17 september 11:00-18:00 uur
Dinsdag 18 september 11:00-18:00 uur
Woensdag 19 september 11:00-18:00 uur
Rotterdam Ahoy
Standnummer 2.300

We zien je daar!