Gastvrij Rotterdam belooft wederom een groot feest te worden

6 september 2019

Van 23 t/m 25 september staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Deze 7e editie van Gastvrij Rotterdam belooft wederom een groot feest te worden! Jij geniet als bezoeker genieten van de noviteiten bij 400 exposanten, een keur aan workshops, proeverijen met sterrenchefs én de Nederlandse finale van Bocuse d'Or.

Hot & Happening: QR-bestellen voor extra omzet!

Speel in op het personeelstekort in de branche en biedt jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert: QR-bestellen! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte. Naast het terras ook geschikt voor bijvoorbeeld strandbedden, ijssalons en hotelkamers. De eerste klantresultaten laten zien dat gasten gemiddeld meer bestellen en besteden. Superlatieven schieten te kort!

Eijsink staat voor je klaar bij stand 2.300

Ben je voor jouw restaurant, lunchroom, bar of hotel op zoek naar een nieuwe kassa? Wij regelen de ideale oplossing voor jouw zaak! booq POS bijvoorbeeld, voor iOS, Android én Windows. We demonstreren je ook graag booq Tafelreservering: het 100% commissievrije tafelreserveringssysteem waarmee je sinds kort rechtstreeks tafels reserveert vanuit Google. Én natuurlijk booq Websites/webshops: kies voor een superhandige bestelsite of zelfs een bestelzuil in je zaak, gekoppeld aan je kassa. We zien je graag bij stand 2.300!

 

Praktische informatie

Wil je Gastvrij Rotterdam gratis bezoeken? Neem snel contact op met jouw accountmanager, zodat we je een registratiecode kunnen sturen waarmee je gratis een toegangskaart aan kunt vragen op de website van Gastvrij Rotterdam.

Openingstijden Gastvrij Rotterdam

Maandag 23 september 11:00-18:00 uur
Dinsdag 24 september 11:00-18:00 uur
Woensdag 25 september 11:00-18:00 uur
Standnummer 2.300
Rotterdam Ahoy

We zien je daar!