Jubileumeditie BBB Maastricht

26 september 2019

BBB Maastricht, de grootste horecavakbeurs van Zuid-Nederland, is al 65 jaar lang dé place to be voor horecaprofessionals uit ieder segment. Laat je inspireren in het Food Forrest, ontdek de nieuwste trends en technologieën in de Innovation Area, geniet van de Chef's Battle en nog veel meer! Deze jubileumeditie van de BBB biedt van 7 tot en met 9 oktober een veelzijdig programma gekenmerkt door de bekende bourgondische, gezellige sfeer.

Hot & Happening: QR-bestellen voor extra omzet!

Speel in op het personeelstekort in de branche en bied jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert: QR-bestellen! Gasten scannen de QR-codebordjes op tafel en komen automatisch – met het tafelnummer al gekoppeld – op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar – via de printer óf natuurlijk rechtstreeks via je booq Bar/Kitchen Manager schermen! De bestelling kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte. Naast op het terras of in je restaurant is QR-bestellen ook erg geschikt voor bijvoorbeeld service bij strandbedden, de rij overslaan bij ijssalons en roomservice in hotelkamers. In praktijk blijkt dat gasten via QR gemiddeld meer bestellen en besteden en dat ze het ook heel leuk vinden om te doen!

Team Eijsink staat voor je klaar bij stand FF.630

Vol enthousiasme verwelkomt Eijsink je samen met onze partner Roltex bij stand FF.630. Onze automatiseringsexperts luisteren naar je wensen en regelen een horecaoplossing die daar optimaal bij aansluit. Misschien zoek je wel een uitbreiding van je kassasysteem, wil je een efficiëntieslag maken door touchscreen bar- en keukenschermen, moeiteloos de personeelsplanning kunnen maken, of je medewerkers en gasten de beste tafelreserveer-ervaring bieden. Of wellicht ben je geïnteresseerd in een bestelsite gekoppeld aan een bestelkiosk of QR-code, zodat gasten supersnel de heerlijkste maaltijden kunnen bestellen? Wat je wensen ook zijn, wij zijn er voor jou. Samen realiseren we een efficiëntere manier van werken en verbeteren we de servicekwaliteit!

 

Gratis toegangskaarten
Wil je BBB Maastricht gratis bezoeken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een toegangskaart aan kunt vragen op de website van BBB Maastricht.

Praktische informatie
Maandag 7 oktober 11:00-18:00 uur
Dinsdag 8 oktober 11:00-18:00 uur
Woensdag 9 oktober 11:00-18:00 uur
Standnummer FF.630
MECC Maastricht

We zien je daar!