Nominatie Horecava Innovation Award

15 november 2016

Onze booq Bar Manager 2.0 is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2017! Tijdens de opening van de 61e editie van de Horecava maandag 9 januari, worden de categoriewinnaars, overall winnaar, winnaar van de Karel de Vos Duurzaamheid Award en de publieksprijs bekendgemaakt.

Unieke functionaliteiten verhogen rendement

De booq Bar Manager 2.0 zorgt voor meer overzicht en rust op de werkvloer. Alle bestellingen verschijnen als digitale bonnen op speciale touchschermen in de bar. Slimmigheden, zoals de kleurcodering per tafel en wijk, zorgen dat barmedewerkers bijvoorbeeld gemakkelijk en snel bestellingen van nabijgelegen tafels kunnen samenvoegen. De drankjes verschijnen altijd in pakvolgorde en ingedeeld in categorieën op het scherm. Hierdoor kunnen kopjes koffie zo warm mogelijk en biertjes met een mooie schuimkraag uitgeserveerd worden. "Routing is het sleutelwoord", aldus commercieel directeur René Eijsink. "Bestellingen staan sneller klaar, waardoor runners veel efficiënter kunnen bedienen. Een restaurant met 60 tafels bespaart al snel zo'n 4 uur per dag!"

Stemmen op de publieksprijs

Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars op de Horecava in januari, staan er nog enkele belangrijke data op het programma. Vanaf 1 december kan heel Nederland via www.horecava.nl op de publieksprijs stemmen. Op 6 december mogen we de booq Bar Manager live aan de jury presenteren. “We hebben de booq Bar Manager 2.0 zelf ontwikkeld op basis van wensen en praktijkervaringen uit de markt, dus deze nominatie is voor ons extra bijzonder. We kijken alvast uit naar de demonstratie in december!”, besluit Eijsink.