Ontdek Eijsink tijdens de BIT Open Bedrijvendag

1 september 2017

Altijd al benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Tijdens de BIT Open Bedrijvendag Hengelo op zaterdag 16 september zet Eijsink haar deuren open. Dit is jé kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Kom jij ook?

BIT Open Bedrijvendag

Op zaterdag 16 september bestaat De Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) 25 jaar. Dit jubilieum wordt gevierd met een Open Bedrijvendag waarin veel van de 350 ondernemingen van het industrieterrein Bedrijvenpark Twentekanaal zich laten zien. Als één van de grootste bedrijventerreinen in Twente, met maar liefst zo’n 10.000 (!) werknemers, biedt ons industrieterrein Bedrijvenpark Twentekanaal namelijk een ongekende veelzijdigheid aan producten en diensten.

Ontdek Eijsink!

Ook Eijsink doet mee! Heb je altijd al bij ons achter de schermen willen kijken? Dit is jé kans! Tussen 10:00 en 17:00 uur zet Eijsink de deuren van het hoofdkantoor in Hengelo (Platinastraat 25, 7554 NC) open, geven we rondleidingen door ons mooie pand en demonstreren we onze automatiseringsoplossingen. Neem een kijkje in onze showroom, zie hoe onze kassa's worden geprogrammeerd, volg onze monteurs live op de weg en nog véél meer!

Wij staan voor je klaar. With pleasure. Tot dan!

Wat is er verder te doen tijdens te Open Dag?

Naast je bezoek aan Eijsink, kan je vanaf 10:00 uur bij andere bedrijven rond het Twentekanaal naar binnen lopen om te zien wat er allemaal gebeurt. Er zullen hop-on-hop-off bussen rondrijden om je tussen verschillende delen van het industrieterrein te vervoeren. Zowel binnen de bedrijven als op het terrein is er voor iedereen, jong en oud, iets leuks te doen. Er is zelf de mogelijkheid een helikoptervlucht te maken! De Open Dag zal worden afgesloten met een afterparty en barbeque om 17:30 uur op het terrein bij de Makro. Zie voor meer informatie de website van BIT.