PERSBERICHT - Overname Van Beetz Vormgeving door Eijsink

5 juli 2017

HENGELO – Per 1 juli 2017 is Van Beetz Vormgeving uit Assen opgegaan in Pool Communicatie (Oosterwolde) – de fullservice marketingtak van automatiseringsonderneming Eijsink. Eijsink voegt op deze wijze extra expertise toe op het gebied van vormgeving en drukwerk aan de bestaande core business van onder meer afrekensystemen, personeelsplanning, keukenmanagement en webshops.

Volgens algemeen directeur Ferenc Birkenhäger verstevigt Eijsink met deze overname de brug tussen offline en online ondernemen: “In de huidige digitale wereld blijft een doordachte merkbeleving essentieel voor het overbrengen van je boodschap. Daarom bieden we klanten náást alles van kassa’s tot personeelsplanning nu ook een fullservice totaalpakket aan communicatieadvies, webdesign, (360°-)fotografie & video, tekstschrijven en online marketing.”

 

Van folderlijn tot bestelzuil

Van Beetz Vormgeving heeft altijd al een nauwe band onderhouden met Eijsink. Zo werkte het bedrijf al regelmatig met de marketingtak van Eijsink samen aan vormgevingsprojecten. Ook werd alle website- en webshopsoftware voor klanten van Van Beetz Vormgeving al door Eijsink geleverd op basis van (het contentmanagementsysteem) booq Online. Met Eijsink samengaan was volgens Marcel van Beetz, eigenaar Van Beetz Vormgeving, dan ook een mooie, logische vervolgstap: “Ondernemers kunnen bij Eijsink aankloppen voor alles van een basiswebsite tot een omnichannel marketingaanpak van folderlijn tot bestelzuil. Dat biedt voor Van Beetz Vormgeving uitdagende nieuwe kansen.” Van Beetz Vormgeving zal, naast haar nieuwe standplaats op de Eijsink-vestiging in Oosterwolde, ook blijven opereren vanuit het bestaande kantoor in Assen.

 

Over Eijsink

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Haar dienstverlening is breed, van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en fullservice communicatieadvies plus -ontzorging: websites, webshops, SEO, SEA, drukwerk en video/fotografie. Eijsink is dé verbindende schakel tussen ondernemers, hun klanten en hun leveranciers. Kies je voor Eijsink, dan ben je verzekerd van kwaliteit en controle. Altijd en overal. Eijsink-vestigingen vind je in Den Haag, Amsterdam, Breda, Emmeloord, Oosterwolde en Hengelo (hoofdkantoor).