Quisine bij Terras Kickstart: "een digitale maatschappij vraagt om een nieuw soort horeca-concept"

15 maart 2021

Maandag 15 maart ging het online event Terras Kickstart van Misset Horeca van start. Het centrale thema dit jaar is: Hoe pak ik meer marge met mijn terras? In verschillende sessies vertellen ondernemers en experts hun verhaal. Eén van die ondernemers is Robin Wijnen, mede-eigenaar van restaurant Quisine in Veldhoven. Het horeca-concept van Quisine is vernieuwend en ontwikkeld vanuit de overtuiging dat een digitaliserende maatschappij om een nieuw soort horeca-concept vraagt: eentje waarbij de gast zélf de regie heeft. Benieuwd wat dat precies betekent? Bekijk de kennissessie hier terug!


 

"Het credo van Quisine is 'Quality by Simplicity'. Houdt het eenvoudig, maar lever wel kwaliteit! Snelheid is een belangrijk aspect in de gastbeleving, maar ook de mogelijkheid om zélf te kunnen bepalen hoe jouw avond eruit ziet en hoe lang je aan tafel zit. Uitgebreid dineren met je partner of juist een snelle lunch. Dat moet allemaal mogelijk zijn en digitalisering kan je daar bij helpen" vertelt Robin. "Je hoeft als gast niet meer standaard vooraf je keuzes door te geven aan de bediening, maar kunt er ook voor kiezen op dat te doen wanneer het jou uitkomt via een QR-code en zo het tempo bepalen."

"QR-bestellen gaat zeker niet te kosten van je gastvrijheid, maar is juist een hele mooie aanvulling die gastvrijheid verhoogt én fouten vermindert", vult Martijn Scholte Lubberink van Eijsink aan.

Bekijk het hele gesprek dat presentatrice Denise Kortlever voerde met Robin Wijnen en Martijn Scholte Lubberink.

 

 

Over Terras Kickstart

Terras Kickstart is het digitale alternatief voor de Terras Bootcamp die Misset Horeca de afgelopen jaren organiseerde in aanloop naar het terrasseizoen. Het centrale vraagstuk luidt: Hoe pak ik meer marge met mijn terras? Verdeeld over 4 ochtenden vertellen inspirerende sprekers zoals René Bogaart (BIG Horeca Group) en Herman Hell (Hell’s Kitchen Horeca Group) hoe zij de afgelopen periode ervaren hebben en wat ze doen om zo efficiënt mogelijk te ondernemen.

Luister naar interessante discussies met tafelgasten als Rien Mol (Landgoed het Rheins) en Gert Boonen (De Boterlap). Leer in de sessie van Niels Mulder (Nielz) hoe je je medewerkers kunt binden en boeien na de lockdown, laat Rick Kempen (Bier&Co) en Anouk Snelders (Health Food Wall) je van alles vertellen over de ideale bier- en terraskaart en hoor van Arnoud Schimmel (Van Speijk) de ins and outs over gastvrijheid, terrasplanning en het stimuleren van een beter verkoop.


 

Programma

Iedere ochtend (10:00-12:30 uur) staat een thema centraal waarover je diverse digitale sessies kunt bijwonen. Het is interactief, dus er is volop gelegenheid om vragen te stellen en je kunt het vanzelfsprekend terugkijken.

Maandag 15 maart: De aftrap met diverse interessante interviews en tafelgesprekken.
Dinsdag 16 maart: Personeel
Woensdag 17 maart: Terraskaart
Donderdag 18 maart: Gastvrijheid & marge.
Het hele programma vind je op de website van Terras Kickstart.


Je kunt je nog aanmelden!

Het event is nog in volle gang en zoals gezegd: deelnemen aan dit online event is helemaal gratis. Schrijf je dus snel in!