Scoren tijdens de Nationale Sport Vakbeurs

24 oktober 2018

Op woensdag 14 november wordt het startschot gegeven voor de Nationale Sport Vakbeurs. Alles, écht alles wat een sportclub nodig heeft is hier te vinden. In combinatie met fantastisch entertainment: oud profvoetballers die vertellen over kleedkamerverhalen, een interview met de eerste Nederlandse basketballer die kampioen werd in de NBA en sportquizzen.

Als sportondernemer of -liefhebber kan je de Nationale Sport Vakbeurs écht niet missen. Wij verblijden je daarom graag met een fantastische aanbieding en hopen je te spreken op onze beursstand!

Van traditionele kassa tot moderne tabletkassa en van pinapparaten voor contactloos betalen tot gepersonaliseerde betaalpassen en bestelzuilen: wat er ook het beste bij jouw club en jouw vrijwilligers past, wij leveren het met plezier en natuurlijk altijd voor een goede prijs! Of je nu kiest voor de Eijsink Touch Sport of het hypermoderne flexibele booq POS, bij al onze oplossingen is gebruiksvriendelijkheid het uitgangspunt. Elke vrijwilliger heeft het systeem meteen onder de knie en is klaar voor actie.

Vraag tijdens de Nationale Sport Vakbeurs eens naar de mogelijkheden!

 

VERGEET JE NIET TE REGISTREREN

Je kunt de Nationale Sport Vakbeurs gratis bezoeken! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je registreren via de website van NSVB.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Woensdag 14 november 10:00-17:00 uur
Donderdag 15 november 10:00-17:00 uur
Evenementenhal Gorinchem
Standnummer 206

We zien je daar!