Van Inspirational tot Jewels & Watches

1 november 2017

Van catering en keuken naar juweliers en conceptstores: we staan de komende week op twee heel verschillende én supermooie beurzen!

 

Op maandag 6 november vind je ons in Almelo op Inspirational georganiseerd door Rational. Op dit evenement voor de horeca, catering en instellingskeuken uit heel Nederland kan je bijpraten, ontmoeten en geinspireerd raken voor het nieuwe (wild, kerstmis en open haard) seizoen. Samen met Eijsink en andere horeceleveranciers verzorgt Rational uitgebreide kookdemo's én er is een leveranciersmarkt. Eijsink is aanwezig om je van alles te vertellen over bar- en keukenmanagement, personeelsplanning, kassasystemen en meer!

 

 

Op dezelfde dag, 6 november, staan we van 10:00 tot 18:00 uur in Utrecht op de Jewels en Watches inkoopdag met JUPA. JUPA is hét softwareplatform voor de juwelier, bijouterie en conceptstore en heeft alle voorzieningen in huis die jij nodig hebt in je zaak. Denk bijvoorbeeld aan klantenbeheer, reparaties, taxatierapporten, certificaten, occasions, urenadministratie, boekhoudexport, productinformatie en een koppeling met leveranciers!