Van Jewels & Watches tot Inspirational

15 februari 2018

Van juweliers en conceptstores naar catering en keuken: we staan begin maart op twee heel verschillende én supermooie events!

Van 11 t/m 13 maart vind je ons in de Jaarbeurs Utrecht die deze dagen in het teken staat van de Jewels en Watches voorjaarbeurs. Dagelijks zijn wij van 10:00 tot 18:00 uur aanwezig met JUPA.

JUPA is hét softwareplatform voor de juwelier, bijouterie en conceptstore en heeft alle voorzieningen in huis die jij nodig hebt in je zaak. Denk bijvoorbeeld aan klantenbeheer, reparaties, taxatierapporten, certificaten, occasions, urenadministratie, boekhoudexport, productinformatie en een koppeling met leveranciers!

Diezelfde week, op woensdag 14 maart en 15 maart zijn we te vinden in Mijdrecht op het event Inspirational georganiseerd door Rational. Tijdens dit evenement voor de horeca, catering en instellingskeuken uit heel Nederland kan je bijpraten, ontmoeten en geinspireerd raken voor het nieuwe seizoen.

Samen met Eijsink en andere horeceleveranciers verzorgt Rational uitgebreide (kook)demo's én er is een leveranciersmarkt. Eijsink is aanwezig om je van alles te vertellen over bar- en keukenmanagement, personeelsplanning, kassasystemen en meer!