Veel moois bij Jewels & Watches Retailbeurs

9 augustus 2018

De laatste trends op jouw vakgebied zien, voelen, vergelijken en zelfs meteen inkopen. Dat doe je op Jewels & Watches (onderdeel Retailbeurs Utrecht). Want daar presenteert Trade Mart 2, 3 en 4 september de laatste ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges. Jewels & Watches draait om de trends die er voor jou als juwelier, bijouterie en conceptstore toe doen dit najaar 2018. 

Laat je op de 1e etage van Trade Mart, Jaarbeurs Utrecht, verrassen door de collecties van ruim 60 exposerende leveranciers en de 250 merken die zij vertegenwoordigen. Zij tonen je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen.

 

JUPA, het ideale pakket voor juweliers

Daarnaast vind je er informatie over het ideale softwarepakket  voor de juweliersbranche: JUPA. JUPA heeft alle voorzieningen in huis die jij nodig hebt in je zaak. Denk bijvoorbeeld aan klantenbeheer, reparaties, taxatierapporten, certificaten, occasions, urenadministratie, boekhoudexport, productinformatie en een koppeling met leveranciers! We demonstreren JUPA graag bij stand X1.B227.