Veel moois bij Jewels & Watches Retailbeurs

22 februari 2019

Een efficiënte ondersteuning van je bedrijfsvoering is belangrijker dan ooit: zó bouw je aan die onmisbare klantrelaties. Momenten om elkaar te ontmoeten, inspireren en kennis te delen eveneens zo waardevol. Dit is waar het om draait bij de retailbeurs, hét event voor retail Benelux.
 
Tijdens dit event worden de laatste ontwikkelingen en trends gepresenteerd op het gebied van Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Elke branche vult een eigen verdieping. Laat je verrassen door de 300 exposerende leveranciers en de 2000 topmerken die zij vertegenwoordigen. Bij retailbeurs Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen!

 

JUPA, het ideale pakket voor juweliers bij X1.B227

Jewels & Watches is dé plek om je te informeren over het ideale softwarepakket voor de juweliersbranche: JUPA. JUPA heeft alle voorzieningen in huis die jij nodig hebt in je zaak om je verkoop te stimuleren en klantrelaties te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan klantenbeheer, reparaties, taxatierapporten, certificaten, occasions, urenadministratie, boekhoudexport, productinformatie en een koppeling met leveranciers! Eijsink demonstreert JUPA graag bij stand X1.B227

Gratis toegang

Je kunt de voordelen van onze oplossingen gratis ontdekken. Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een entreekaart voor de beurs!

 

Praktische informatie

Zondag 10 maart 10:00-18:00 uur
Maandag 11 maart 10:00-18:00 uur
Dinsdag 12 maart 10:00-18:00 uur
Jaarbeurs Utrecht
Standnummer X1.B227

We zien je daar!