Blog

1
15
september
2020
2020
Winterterras: 5 tips voor méér omzet in 2020!

1
14
september
2020
2020
QR-bestellen bij de Twentsche Foodhal

1
10
september
2020
2020
Scheiwijk voor fijnproevers: waar tanken bijzaak is

1
03
september
2020
2020
Kampeerdorp de Zandstuve – meer aandacht voor de gast dankzij digitalisering

1
01
september
2020
2020
The Green House: circulair paviljoen vol verhalen

1
21
augustus
2020
2020
Jopen houdt het hoofd koel: ‘rustig blijven, blijven ondernemen’

1
18
augustus
2020
2020
Familievakanties tijdens coronatijd: hoe bewaak je dat Beerze Bulten gevoel?

1
22
juli
2020
2020
5 tips voor slimme cross- en upselling

1
22
juli
2020
2020
Back to basic bij Diego's Burgers

1
21
juli
2020
2020
Terrasseizoen tips: QR-codes, tussenschermen, beleving en meer!

1
27
mei
2020
2020
Checklist: zijn jouw Eijsink-oplossingen klaar voor 1 juni?

1
08
mei
2020
2020
Reserveringen in horeca verplicht – reguleer en beheer met booq Tafelreservering

1
30
april
2020
2020
QR-codes in de horeca: ‘Oplossing voor de 1,5 meter-economie’

1
20
april
2020
2020
Anderhalve-meter-horeca: duik in je werkprocessen

1
16
april
2020
2020
‘Is die anderhalve-meter-economie wel haalbaar?’ – Michel Ordeman, Jopen