LAATSTE NIEUWS BTW-VERHOGING JANUARI 2019 (6% - 9%)

Op nieuwjaarsdag 2019 wordt wettelijk het lage btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Een ingreep die voor bijna elke ondernemer grote gevolgen heeft. Daarom proberen wij de overgang – in elk geval wat betreft de oplossingen die je van ons hebt – zo eenvoudig mogelijk te maken. Op deze pagina verzamelen we alle nieuwsberichten die we over de btw-wijziging zullen plaatsen én vind je belangrijke algemene informatie. Houd deze de komende periode dus in de gaten!

Wat betekent de btw-wijziging voor mijn kassa?

Dat wisselt per systeem. Soms kunnen wij het voor je regelen met een automatische update, en soms moet je zelf (met behulp van onze gratis handleidingen, beschikbaar vanaf half december) een aantal zaken instellen. Klik op jouw oplossing voor de juiste informatie:

 

Tijdelijke btw-helpdesk decembermaand

In verband met de verwachte drukte en vragen rondom de verhoogde btw openen we in december een speciale btw-helpdesk, bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag. (Tijdens de feestdagen gelden andere tijden, hierover later meer.) Het nummer hiervoor zullen we t.z.t. hier bekendmaken. Bel deze helpdesk alleen als het écht nodig is. Dit om, in verband met de drukte, onnodige lange wachttijden te voorkomen.