NIEUWS BTW-VERHOGING JANUARI 2019 (6% - 9%)

Op nieuwjaarsdag 2019 is wettelijk het lage btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Een ingreep die voor bijna elke ondernemer grote gevolgen heeft. Daarom proberen wij de overgang – in elk geval wat betreft de oplossingen die je van ons hebt – zo eenvoudig mogelijk te maken. Op deze pagina verzamelen we alle nieuwsberichten die we over de btw-wijziging zullen plaatsen én vind je belangrijke algemene informatie. Houd deze de komende periode dus in de gaten! Heb je een GSA? Dan heb je inmiddels al een btw-handleiding (of handleidingen) specifiek voor jouw systeem ontvangen.

Wat betekent de btw-wijziging voor mijn kassa?

Dat wisselt per systeem. Soms kunnen wij het voor je regelen met een automatische update, en soms moet je zelf (met behulp van onze gratis handleidingen) een aantal zaken instellen. Klik op jouw oplossing voor de juiste informatie:

 

Tijdelijke btw-helpdesk (€ 0,50 per minuut)

Wanneer zich onverhoopt toch programmeerproblemen voordoen, kun je bellen met de btw-helpdesk.

0900-2895456: werkdagen van 8-18 uur

 

Richtlijnen btw-helpdesk

  1. Noteer voor je contact opneemt met de helpdesk het machinenummer, het merk en het type. Zo kunnen we je snel doorverbinden met de juiste afdeling.
  2. Houd bij de kassa zowel de telefoon als de toegezonden instructies bij de hand.
  3. Eijsink kan je alleen van dienst zijn bij het herprogrammeren als je de juiste programmeersleutel of rechten voor de toegang tot de kassa hebt.
  4. De btw-helpdesk is énkel bedoeld voor het omzetten van je kassa naar het juiste btw-tarief. Niet voor wijzigingen van de toetsenbordlay-out, het programmeren van nieuwe prijzen of bij rapportages.