Hét juwelierspakket

Direct de aankoop- en reparatiegeschiedenis van klanten kunnen opzoeken, boekhoud- en leverancierskoppelingen, naadloze aansluiting op je webshop en nauwgezette communicatie met andere filialen: JUPA is hét softwarepakket voor elke juwelier, bijouterie of conceptstore! Het is dan ook niet vergelijkbaar met een algemeen voorraad-, verkoop- of boekhoudpakket; JUPA heeft werkelijk alle voorzieningen in huis die je in je zaak zult tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan klantenbeheer, reparaties, taxatierapporten, certificaten, occasions, urenadministratie, boekhoudexport, productinformatie en een koppeling met leveranciers!

Wat biedt JUPA jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Reparatie-afhandeling

Het uitgebreid beschrijven van een reparatiestuk is voortaan niet meer nodig. Van het sieraad worden één of meerdere digitale foto's gemaakt die vervolgens gekoppeld worden aan de NAW-gegevens van de eigenaar. Voer een korte omschrijving toe en de administratie is compleet. Per ongeluk producten verwisselen is zo verleden tijd. Naast het toevoegen van foto's kun je ook gemakkelijk gescande documenten koppelen, zoals een garantiebewijs of certificaat.

 • Bewaking doorlooptijd
 • Digitale foto's
 • Automatische gereedmelding
Loyalty & klantenbestand

JUPA biedt de mogelijkheid om een digitaal klantenbestand op te bouwen. Je kunt reparaties en verkopen namelijk op klantnaam registreren. Op deze manier bouw je een verkoophistorie op. Omdat personaliseerde marketing en online advertenties steeds belangrijker worden, is JUPA uitgerust met een e-mailsysteem. Via een keuzemenu kun je zo gemakkelijk klanten e-mailen over een aanbieding, of bijvoorbeeld wanneer hun gerepareerde sieraad klaar is.

 • Eenvoudig opzetten en uitbouwen klantenbestand
 • Eigen e-mailsysteem
 • Extra service e-mailen kassabon
Webshop op maat

Niet alleen een digitaal klantenbestand, ook een sterke digitale klantenservice is onmisbaar. Via je webshop bijvoorbeeld. Alle artikelgegevens, prijzen, voorraadstanden en afbeeldingen van je webshop zijn direct te beheren vanuit JUPA. Zodra een bestelling via de shop binnenkomt, wordt de logistieke en financiële afhandeling vanuit de klantenorder automatisch door het pakket verwerkt. Heb je nog geen webshop, maar wil je daar wel binnenkort mee beginnen? Leg ons je wensen en vragen voor, we helpen je graag met een webshop of website op maat!

 • Naadloze verbinding kassa en webshop
 • Wijzigingen via kassa automatisch in webshop doorgevoerd
 • Handig artikelbeheer
Koppeling leveranciers

Kies je voor JUPA, dan kun je voortaan met een handvol klikken direct communiceren met alle grote leveranciers. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Automatisch inboeken van facturen
 • Automatisch bestellen van verkochte artikelen en eigen basisartikelen
 • Basisassortiment door de leveranciers laten bijhouden
 • Marktonderzoek, verkopen rapporteren aan leveranciers t.b.v. marktanalyses
 • Afbeeldingen bestellingen automatisch tonen bij artikelen
Interface Mikropakket

Het versturen van waardevolle zendingen wordt binnen de juweliersbranche veelal uitgevoerd door Mikropakket. Het is mogelijk om je etiketten voor Mikropakket direct vanuit JUPA te printen. Binnen JUPA zijn de adresgegevens van bijvoorbeeld klanten, leveranciers en reparateurs al beschikbaar. Hierdoor is een etiket printen enorm eenvoudig. Alle noodzakelijke informatie wordt gewoon door JUPA gegenereerd en afgedrukt! Daarnaast is het mogelijk om een verzonden pakket vanuit JUPA op te zoeken en te volgen.

 • Etiketten Mikropakket direct printen vanuit JUPA
 • Adresgegevens klanten, leveranciers etc. direct beschikbaar
 • Controle en overzicht over alle vanuit Mikropakket verzonden pakketten

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of JUPA bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Juweliers
Bijouterie
Conceptstores
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Reclaimed jewels, Almere
JUPA
bestelsite

“Met de geïntegreerde webshop kunnen we flexibel ons aanbod via diverse kanalen aanbieden. JUPA is een bewezen concept in de juweliersbranche.” - Martin Pot, directeur

 

 

Juwelier Martens van Lijf, Maastricht
JUPA

"Al geruime tijd maakt onze juwelierszaak gebruik van het backoffice systeem JUPA, heel handig in het managen van de voorraad. Wij gebruiken nu dagelijks het eenvoudig te bedienen kassasysteem, waarbij nog vele uitbreidingsmogelijkheden voor ons te ontdekken zijn." - Christels Martens, mede-eigenaar

 

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!