QR-bestellen, bestelzuilen & bestelsites

Ons inhouse ontwikkelde CMS voor Bestelsites, Bestelzuilen en QR-bestellen ontstond vanuit de wens een contentmanagementsysteem te bieden dat behalve krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Het is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je eenvoudig zelf een website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt. En naast websites en webshops kunnen we bijvoorbeeld ook een bestelzuil voor je inrichten, zodat klanten in je zaak ter plekke zelf hun bestelling kunnen invoeren en afrekenen. De online oplossingen van booq passen zich aan jóuw wensen aan!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wat biedt booq Online jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Eigen ontwikkeld CMS

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij! Daarom bieden we jou de online oplossingen van booq. De basis is een krachtig contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer je bestelwebsite, bestelzuil en QR-bestellen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat en modulair uit te breiden op basis van jouw wensen!

 • QR-bestellen, bestelsites en bestelzuilen
 • Eenvoudig zelf te onderhouden responsive CMS
 • Meerdere bestelsites beheren in één account
 • Bestelsites en CMS schalen responsive mee op elk apparaat
booq Bestelsite

Je eigen bestelsite of webshop maken - stand alone of gekoppeld aan je kassa - hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Snel kunnen starten met je CMS, daar zorgen wij voor. Jij kiest het gewenste design en bepaalt de layout, wij regelen de techniek. Zonder beperkingen en ongekend gebruiksvriendelijk. Of je nu met 5 producten begint of 500. Dankzij slimme modules en veelzijdige koppelingen beheer je eenvoudig bestellingen en je voorraad. Teksten wijzigen, foto’s toevoegen of een prijs aanpassen is met een paar klikken geregeld. Zo kun je je gehele menu of assortiment digitaal aanbieden, ínclusief overtuigende foto’s. Dus waar wacht je nog op?

 • Wij verzorgen alle updates automatisch voor je
 • Meerdere bestelsites beheren in één account
 • Bestelsites en CMS schalen responsive mee op elk apparaat
booq Bestelzuil

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer 'nee'. De basis voor een bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stap je er gewoon uit en bestel je bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zie je dan precies wanneer jouw bestelling voor je klaar staat.

 • Vereenvoudig en versnel het bestelproces
 • Een op maat gemaakte bestelwebsite als basis
 • Sfeerbeelden en animaties in jouw look & feel
booq QR-bestellen

Stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Speel in op het personeelstekort in de branche of bereid je voor de anderhalve-meter-economie met booq QR-bestellen. Categoriewinnaar van de Horecava Innovation Award 2020! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.

 • Ontlast je personeel tijdens piekuren en biedt je gasten extra service
 • Geschikt voor terras, strandbedden, ijssalons, hotelkamers en meer
 • Gasten bestellen en besteden gemiddeld meer.
Productfotografie

Klanten willen online gelijk weten waar ze aan toe zijn als ze een product zien. Productfoto's van slechte kwaliteit zijn zeker niet meer van deze tijd. Door je producten van alle zijden te fotograferen, kunnen websitebezoekers afbeeldingen laten roteren alsof zij het item zelf in handen hebben. Toon je je producten optimaal, dan worden veel klantvragen al op voorhand beantwoord. Die 360°-fotografie kunnen wij voor je regelen! Net als prachtige sfeerbeelden van jouw zaak of diensten.

 • Sfeerfotografie op locatie
 • 2D- én 3D-productfoto's op locatie
 • Optimale belichting en vrijstaande beelden

 

 

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of de online oplossingen van booq bij jouw wensen en verwachtingen passen? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Winkels
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zorginstellingen
Zwembaden
Sportverenigingen
Catering
Bakkers
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Vakantiepark TerSpegelt, Eersel
kassa
personeelsplanner
Bar- en keukenautomatisering
tafelreservering
bestelsite
bestelzuil

"We zochten naar een partij die ons kon helpen met het verhogen van het serviceniveau door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Bijv. bestellen bij een bestelzuil en dit doorsturen naar digitale keukenschermen. Bij Eijsink hadden we direct een goed gevoel, we spreken dezelfde taal." - Directeur Michel Huigevoort

Reclaimed jewels, Almere
kassa
bestelsite

“Met de geïntegreerde webshop kunnen we flexibel ons aanbod via diverse kanalen aanbieden. JUPA is een bewezen concept in de juweliersbranche.” - Martin Pot, directeur

 

 

't Smulhuis, Brunssum
kassa
personeelsplanner
bestelsite

"De booq bestelsite biedt zowel klanten als onszelf vele voordelen. Het geeft alleen maar verlichting en ik kan het absoluut aanbevelen." - Carmen Boumans, bedrijfsleider

TESO, Den Helder / Texel
kassa
keukenautomatisering
bestelsite
bestelzuil

"Met booq webshop en bestelzuilen gecombineerd met keuken- en afhaalschermen voorkom je wachttijden en ontlast je de keuken plus de kassa tijdens piekmomenten.”- Arjen Poelman, Hoofd Frontoffice & Horeca

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!