Eijsink in de Sport, ontdek onze oplossingen Bekijk de video
Oplossingen met
eijsink & Sport
Samen snel schakelen voor topprestaties: Eijsink staat voor je in de startblokken!

Jouw sportclub of vereniging

Je zit niet te wachten op gedoe met ingewikkelde knoppen, trage pinautomaten of stapels contant geld. Dit betekent dat het kassasysteem van jouw club qua functionaliteiten precies moet passen bij je wensen. Misschien werk je veel met vrijwilligers en moet het systeem dus direct superintuïtief zijn. Wellicht wil je verschillende prijslijnen hanteren voor je vrijwilligers, de spelers en de supporters. Of wil je cashless gaan werken, bijvoorbeeld met gepersonaliseerde betaalpassen inclusief het logo van je club. Zo’n pas kun je ook nog eens zo laten inrichten dat jongeren onder de 18 er geen alcohol mee kunnen afrekenen. Ofwel, er is van alles mogelijk om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Eijsink Sport

Automatisering sportbranche

Kameraadschap, gezelligheid en sportiviteit: dat is wat telt in de sport. Sport zit in je hart. Ook bij onze organisatie. Daarom weten we precies hoe we jouw onderneming het beste van dienst kunnen zijn, met slimme totaaloplossingen op maat. Full service. With pleasure!

 • Altijd dé oplossing voor jouw sportvereniging
 • Razendsnel betalen met inhouse clubpassen
 • Toegankelijke software met korte leercurve
 • 24/7 de beste service én sportbeleving!
Wat biedt Sport jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq POS

Slim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform van de toekomst. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa. Jij kiest zelf welke modules - de booq Bricks - bij je passen.

 • Any place, any device
 • Mobiele flexibiliteit
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Méér dan alleen de ideale kassa
Ontdek booq POS
booq Personeelsplanner

Met booq Personeelsplanner is je personeelsplanning voortaan zó geregeld. Je kunt plannen op basis van loonkosten, contracturen en diverse soorten budgetten - zo zie je meteen hoe goed de huidige planning hierop aansluit. De booq Personeelsplanner is de meest complete én gebruiksvriendelijke planner op de markt!

 • Efficiënt plannen o.b.v. budgetten en tendensen
 • Urenregistratie
 • Personeelsdossier
 • Management
 • Toplevel
Ontdek booq Personeelsplanner
booq Online

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Daarom ontwikkelden wij de online oplossingen van booq: een uitstekend contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer webshops, websites en bestelzuilen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden!

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Ruim 70 beschikbare modules
 • Flexibel (responsive) en efficiënt
 • Optionele kassakoppeling
 • Design/video/fotografie & website-optimalisatie
Ontdek booq Online
Cashless & contactloos betalen

Betaalterminals oftewel pinapparaten zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling van de transactie. Zeker contactloos betalen is de toekomst voor elke moderne ondernemer: een hogere transactiesnelheid, minder kosten én extra veilig! Eijsink levert onder meer stand-alone, mobiele en geïntegreerde betaalterminals op basis van jouw wensen.

 • Pin vs. contant bespaart al snel 5 cent per transactie
 • Minder handling contant geld
 • Contactloos betalen is nóg sneller dan pinnen: bijna 10 seconden!
Ontdek Cashless & contactloos betalen

Van kantine tot fanshop

Heb je naast de sportkantine ook een fanshop of winkel, bijvoorbeeld met merchandise van jouw club? Dan moet je kassasysteem hier naadloos op aansluiten. Denk aan gebruiksvriendelijke handscanners bij de kassa, om de doorloop van transacties zo optimaal mogelijk te houden. Daarbij horen dan natuurlijk ook contactloze pinapparaten: snel, veilig en betrouwbaar. Leg je wensen en verwachtingen aan ons voor, we helpen je graag!

Wij staan voor je in de startblokken

Van een eenvoudige kassa tot betalen met clubkaarten en van bestelzuilen tot contactloos betalen: Eijsink heeft voor elke sportclub wat wils. Óók als je out-of- the-box wilt denken. Tapautomatisering kan voor grote clubs bijvoorbeeld een slimme investering zijn; zo wordt alle drank netjes geportioneerd uitgeschonken en is tapverlies uitgesloten. Of overweeg de overstap naar Kasstaat: slimme software die je wekelijks uren aan kasadministratie bespaart. En wist je dat je zelfs bij inhouse vendingmachines kunt afrekenen met gepersonaliseerde clubkaarten, zodat ook daar geen contant geld meer in hoeft?

Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

FC Twente, Enschede
kassa
cashless betalen

"Samen zorgen we dat de fundering perfect is, zodat cashless betalen door de supporter omarmd wordt!" - Hoofd Meeting & Events Rik Bonkhorst

K.V.V. Quick '20, Oldenzaal
kassa

“De voordelen van de Touch Sport zijn het gebruiksgemak, controle over de omzet en kunnen betalen met ledenpassen.” - Bas Wolters, Communicatie & Marketing

Zo gekoppeld

Voor jouw branche hebben wij diverse gespecialiseerde oplossingen; er zit sowieso iets tussen dat goed bij je past!

Branchesectoren

Onze oplossingen vind je onder andere bij:

Sportverenigingen

Kameraadschap, gezelligheid en sportiviteit. Géén gedoe met ingewikkelde knoppen, trage pinautomaten of stapels contant geld. Of je nu veel met vrijwilligers werkt en een toegankelijk systeem zoekt of wilt overstappen of cashless betalen, wij zorgen voor een passende oplossing!

Zwembaden

Glijbanen, golfslag, wildwaterbanen, een gezellige horecahoek: in een zwembad loopt de klantervaring als een rode draad door het geheel heen. Misschien heb je baat bij slimme personeelsplanning, of intuïtieve kasadministratiesoftware. Kies je voor Eijsink, dan kies je voor zekerheid!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!