Online en offline Ticketing

Ticketing is zóveel meer dan alleen ‘simpele kaartverkoop’. Offline- en online ticketing. Entreescanning. Tourniquetsturing. Ticketing geeft je de vrijheid om het hele proces van A tot Z, bij de kassa én online, zelf in te regelen, in je eigen stijl en met enkel tickets en abonnementen die aan jouw eisen voldoen. Ínclusief verleidelijke aanbiedingen zoals een lunch of souvenir. Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig!

Wat biedt Ticketing jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Online e-tickets

Via de online ticketshop in jouw huisstijl kopen jouw gasten vooraf en snel e-tickets als toegangsbewijs. Mogelijk kiezen ze meteen voor een arrangement inclusief parkeerkaart, lunch óf souvenir. Stap voor stap doorlopen je gasten het aankoopproces, ze rekenen direct online af en ontvangen de tickets in de mailbox. Bij de entree worden de digitale barcodes op de smartphone of de geprinte tickets gescand en voilá, de entree is geregeld!

Fysieke kaartverkoop

Naast e-tickets met digitale barcodes, geneer je met booq Ticketing fysieke tickets die op locatie in bulk via een ticketprinter kunnen worden geprint. Welke tickets bepaal je zelf, via de online ticketgenerator stel je je eigen assortiment samen, van jaarkaarten tot 10-badenkaarten en groepstickets tot fastlanepassen.

Koppelingen

booq Ticketing koppelt met talrijke betaalmethodes om de aankoop van tickets gemakkelijk te maken. iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en Bancontact zijn standaard beschikbaar. Daarnaast heeft booq Ticketing interfaces met externe ticketpartijen zoals Global Ticket, Museumkaart en CJP. Om te voorzien in de vraag van derde partijen is het mogelijk om barcodebatches te genereren in Excell of CSV. Deze barcodes zoek je eenvoudig in het overzicht terug of blokkeer je indien noodzakelijk.

Scanning & tourniquetsturing

Naast een koppeling met kassa’s van Eijsink zijn er extra aansluitingen mogelijk zoals NFC-chiplezer of barcodescanner die de tourniquet aansturen. Door zo'n handig scansysteem kunnen je gasten zelf de toegang passeren, waardoor minder personeel nodig is en wachttijden verminderen.

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of Ticketing bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Zwembaden
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Duinrell, Wassenaar
kassa
ticketing

“Alles in één geïntegreerde oplossing. Bovendien onderneemt Eijsink als partner met ons mee. Dat geeft vertrouwen.” - Job de Wild, directeur

A'DAM, Amsterdam
kassa
bar- en keukenautomatisering
ticketing

"We klopten bij Eijsink aan omdat we 6 etages horeca gingen openen, met elk een eigen concept en wensen. We wilden één systeem met centrale backoffice voor op alle outlets. De huidige kassa maakt dankzij het kunnen sturen op cijfers het verschil. " - Gitte Milder, Brand Manager A'DAM

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!