WEbinars

Wil je processen digitaliseren en optimaliseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bekijk onze gratis webinars voor meer inzicht. We helpen je graag op weg om het maximale uit je zaak te halen.

Webinar 1 | 8 tips voor een topterras

Jouw terras is ontzettend belangrijk. Maar hoe zorg je voor een voortreffelijke gastbeleving en maximale omzet, zelfs nu het zo lastig is om het juiste personeel te vinden?

In dit webinar krijg je van Joost in iets meer dan 10 minuten 8 tips om de processen op jouw terras te optimaliseren. Van bestellen tot bedienen, bereiden en betalen. Ontdek de nieuwste mogelijkheden.


 

WEBINAR 2 | ZO VERHOOG JE DE GASTTEVREDENHEID EN BESTEDING OP JOUW VAKANTIEPARK

Jouw bedrijf is misschien wel het meest complexe horecabedrijf denkbaar! Van restaurant tot snackcorner en van parkwinkel tot zwembad; alles komt samen op jouw park.

In dit webinar speciaal voor ondernemers in de recreatiebranche vertelt Campingexpert Mart hoe je door automatisering de gasttevredenheid en besteding op jouw vakantiepark verhoogt.


 

Webinar 3 | Minder lege tafels & meer rendement uit jouw reserveringen

In dit webinar delen we onze visie op de digitale transformatie in het bestelproces. We geven je nieuwe inzichten in hoe reserveringen zorgen voor meer omzet, efficiëntie & minder lege tafels. Oók neemt Emile je mee door booq Tafelreservering middels een live demo.Webinar 4 | 20 tot 25% meer omzet met online bestelmogelijkheden

De praktijk laat zien dat ook voor jóu veel kansen liggen in de flexibiliteit van online bestelmogelijkheden: bestelsites, bestelzuilen en QR-bestellen. Je gasten zijn immers al gewend om steeds meer dingen eenvoudig digitaal te regelen via hun telefoon of tablet.

Weten wat de mogelijkheden zijn en wat deze jou op kunnen leveren? Online expert Daan vertelt het je graag!Webinar 5 | Het kassasysteem van de toekomst: meer connectiviteit, meer tijd voor gastbeleving

Vanuit het besef dat iedereen met een smartphone een potentieel kassasysteem op zak heeft, begon de ontwikkeling van booq POS. Een intelligent kassasysteem waarbij het draait om connectiviteit.

Met booq POS digitaliseer je meer dan bedrijfsprocessen, zodat jij tijd overhoudt om te werken aan optimale gastbeleving. Dat doen we dankzij allerlei slimme features. In deze webinar vertelt Joost waarom je met booq POS klaar bent voor de toekomst.Webinar 6 | Digitale orderverwerking in de keuken voor meer controle en overzicht

Misschien heb je jezelf in je restaurantkeuken een bepaalde werkwijze aangeleerd, maar denk je ook dat slimmer, soepeler en efficiënter kan.

Een succesvolle aanpak in de keuken valt of staat bij optimale communicatie onderling. Wil je dit digitaliseren voor meer rust en efficiency? Kijk dan de webinar van Kristian, die zelf jaren in restaurantkeukens heeft gewerkt.Webinar 7 | Rust, inzicht en overzicht in de personeelsplanning en urenregistratie

Onduidelijkheid over urenregistratie en uitbetaling of pas aan het einde van de periode ontdekken dat de personeelskosten niet in lijn zijn met de omzet?

In dit webinar laat Jan Maarten zien hoe de juiste personeelsplanning zorgt voor rust, inzicht en overzicht en een positieve invloed op jouw organisatie. We behandelen twee verschillende perspectieven op het onderwerp personeelsplanning: die van de werkgever en werknemer.