WinSale Horeca, Retail en Leisure

Juist de ruime keuze aan ticketing-/leisure-, horeca- en retailfunctionaliteiten binnen één applicatie maakt WinSale een bijzonder veelzijdig pakket. Door de modulaire opbouw van het afrekensysteem is er voor elke zaak een op maat gesneden pakket beschikbaar, óók als het bijvoorbeeld om een branchecombinatie (bijvoorbeeld horeca&leisure, of zorg&retail) gaat. Ingebouwde loyaltysystemen, uitgebreide rapportagemogelijkheden, werken met de WinSale-app én een koppeling met je website of webshop: WinSale biedt alles om je gasttevredenheid te verhogen en je bedrijfsvoering te perfectioneren!

Wat biedt WinSale jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Branchebreed afrekensysteem

WinSale is een intuïtief totaalsysteem met voordelen voor elke branche. In een museum of pretpark kun je het bijvoorbeeld inzetten bij tourniquetaansturing, het inlezen van tickets en het valideren van museumjaarkaarten. In de catering voor kostenbesparende selfserviceoplossingen. In de zorg voor verschillende prijslijnen (medewerkers, patiënten en bezoekers). In de retail de scanners. Cashless betalen. Koppelingen met je webshop of loyaltysysteem: alles waar jij als ondernemer behoefte aan hebt!

 • Tafelmanagement & gastenbeheer (klantensaldo's, historie klantverbruik)
 • Keuzeschermen bereidingswijzen en up-selling
 • Vrije indeling (touch)kassaschermen met o.a. teksten, afbeeldingen en iconen
Selfservice kassa's

Op sommige locaties (zoals sommige zorginstellingen en bedrijfsrestaurants) is het handig als gasten zelf hun lunch kunnen uitzoeken en afrekenen. We hebben WinSale hiervoor zó ontwikkeld dat het perfect zo'n selfservicebuffet of -winkel kan stroomlijnen, mét willekeurige controlemomenten. Dat betekent dat steekproefsgewijs je medewerkers af en toe de bestelling van een gast snel kunnen controleren, om een optimale gastbeleving én omzet te garanderen.

 • Verschillende prijslijnen mogelijk (voor bijvoorbeeld eigen medewerkers, patiënten en gasten)
 • Extra snelle doorstroom genereren met contactloos betalen(terminals)
 • Veel aanvullende mogelijkheden als gekoppelde scanners, weegschalen en printers
Ticketing & Entreescanning

Met de juiste automatiseringsbasis kun je de beleving van je gasten ondersteunen. In een museum wil je bijvoorbeeld dat klanten terechtkunnen met hun museumjaarkaart én lokaal abonnement. Dan moet je afrekensysteem dit natuurlijk wel herkennen. In een attractiepark wil je wellicht dat het scannen van een toegangskaartje automatisch de tourniquet aanstuurt, zodat bezoekers gemakkelijk en gecontroleerd naar binnen kunnen lopen. Online kaarten verkopen, koppelingen met mooie arrangementen: met WinSale Ticketing is alles mogelijk.

 • Diverse mogelijkheden entreescanning met optionele aansturing tourniquetpoortjes
 • Online ticketing zo geregeld (o.a. koppeling Global Ticket)
 • Eenvoudig kortingen, arrangementen en acties verbinden aan (online) ticketverkoop
booq Bar/Kitchen Manager

Bespaar nóg meer tijd en geld met onze Bar/Kitchen Manager, waarmee ingevoerde bestellingen direct op speciale touchschermen bij de juiste afdeling terecht komen. Daar kunnen je medewerkers met een paar tikken supersnel aangeven welke bonnen nog open staan, welke al lopen en welke gestart worden, bijvoorbeeld. En dankzij slimme kleurcoderingen voor tafels uit dezelfde wijk, kun je eenvoudig bestellingen samenvoegen en waardoor je runners efficiënter uitserveren. De Bar/Kitchen Manager valt perfect te koppelen met WinSale. Rust en controle op de werkvloer!

 • In één oogopslag overzicht lopende bestellingen
 • Gemakkelijk bestellingen samenvoegen, prioriteren of aanpassen
 • Efficiënter, papierloos werken
booq Personeelsplanner

Drukte voorspellen op basis van weersverwachtingen, een bruiloft, een onverwacht zieke werknemer: het maken van een sluitend personeelsrooster kan een flinke uitdaging zijn. Maar wie de Personeelsplanner aan WinSale koppelt, regelt de personeelsplanning voortaan in een handomdraai. De basis van de software is een drag-en-dropsysteem waarmee je medewerkers gemakkelijk naar de juiste plaatsen in het rooster sleept. Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten, toont de software direct hoe goed je huidige planning hierop aansluit!

 • Plannen aan de hand van kosten, omzet en budget
 • Medewerkers selecteren op loonkosten en contract
 • Managementdashboard met handige prestatiemeters
booq QR-bestellen

Stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Speel in op het personeelstekort in de branche of bereid je voor de anderhalve-meter-economie met booq QR-bestellen. Categoriewinnaar van de Horecava Innovation Award 2020! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.

 • Ontlast je personeel tijdens piekuren en biedt je gasten extra service
 • Geschikt voor terras, strandbedden, ijssalons, hotelkamers en meer
 • Gasten bestellen en besteden gemiddeld meer.
booq Bestelzuil

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer 'nee'. De basis voor een bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stap je er gewoon uit en bestel je bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zie je dan precies wanneer jouw bestelling voor je klaar staat.

 • Vereenvoudig en versnel het bestelproces
 • Een op maat gemaakte bestelwebsite als basis
 • Sfeerbeelden en animaties in jouw look & feel
booq Bestelsite

Toe aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke webshop als aanvulling op je WinSale-systeem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gebruiken namelijk een eigen ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem) waarmee we je bestelsite precies naar wens kunnen inrichten, én realtime online verkopen/bestellingen kunt inzien!

 • Toegankelijk drag-en-drop CMS
 • Look & feel op maat voor jouw bedrijf
 • Data bestelsite en kassa altijd en overal inzichtelijk

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of WinSale bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Hotels
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zwembaden
Zorginstellingen
Catering
Bakkers
Tuincentra
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

De Keukenhof, Lisse
kassa

"De koppeling van de kassa met ons bestelsysteem maakt WinSale een uniek systeem. Op basis van de kengetallen kunnen we onze menu's aanpassen en bestellingen doorgeven aan leveranciers." - Projectmanager Albron Steven Veenendaal

Duinrell, Wassenaar
kassa
ticketing

“Alles in één geïntegreerde oplossing. Bovendien onderneemt Eijsink als partner met ons mee. Dat geeft vertrouwen.” - Job de Wild, directeur

De Eendracht, Abcoude
kassa
bar- en keukenautomatisering
personeelsplanner

“Geen bonnen meer kwijt, eenduidige communicatie, realtime inzicht in de kosten: Eijsink biedt met WinSale, de Bar/Kitchen Manager en de Personeelsplanner professionele oplossingen.” - Esgo Kuiper, eigenaar

Radboudumc, Nijmegen
kassa

"WinSale is een gebruiksvriendelijk product, iedereen kan er snel mee werken. Het grootste voordeel voor ons is dat ik in de backoffice in één oogopslag het overzicht heb van al onze kassa's." - Bert van den Broek, General Manager Vermaat (Radboudumc)

Skins Cosmetics
kassa

"WinSale is gebruiksvriendelijk, inclusief het scannen van verkoopartikelen en de compatibiliteit met ons financieel systeem. En ook de snelheid van handelen is een voordeel." - Jeroen Hofste, Head of Finance

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!