Ontdek booq Websites/webshops tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018

10 januari 2018

Wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis? Wil je de service van offline met het gemak van online verbinden? Starten met een goede website, webshop of zelfs bestelzuil en zo het rendement van jouw online activiteiten verhogen? Kom naar de Webwinkel Vakdagen op 24 en 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht en ontdek booq Websites/webshops op standnummer 57!

 

Gebruiksvriendelijk en flexibel

booq Websites/webshops is ontzettend gebruiksvriendelijk. Prijzen wijzigen, foto's toevoegen, teksten plaatsen: je hebt alles in een paar klikken geregeld! En wat dacht je van een realtime kassakoppeling? Zowel offline als online bestellingen realtime inzichtelijk! Pas je een prijs in de kassa aan, dan wordt deze automatisch in je webshop doorgevoerd. Geen dubbel werk of fouten, ideaal!

 

 

Omnichannel met bestelzuilen

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer 'nee'. Het is dé manier om het bestelproces voor je klanten te vereenvoudigen en versnellen. Rij bij de kassa te lang? Dan bestel je gewoon bij deze 'selfservicekiosk' en zie je op een handig afhaalscherm precies wanneer je bestelling voor je klaar staat.

 

Fullservice marketing

Ja, booq Websites/webshops gaat nóg verder. Onze experts helpen je graag bij alle aspecten van je online branding. Van online vindbaarheid (SEO/SEA) tot sterkte fotografie en video. Ook in 360°! Meer weten? Kom live de mogelijkheden ontdekken!

Gratis entree!

Je kunt de voordelen van booq Websites/webshops gratis ontdekken. Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een gratis toegangskaart.


Openingstijden
Woensdag 24 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 25 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur

Mis het niet, we zien je daar!