Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
chefs schermen keuken bar digitale bonnen

Digitale bonschermen

Rust en controle
in jouw keuken en bar

Totaaloverzicht lopende bestellingen
Verhoging rendement en capaciteit
Betere kwaliteitswaarborging

Verbeter werkprocessen met digitale bonschermen

Nooit meer gezoem van bonprinters en schuiven met papieren bonnen. Digitale bonnen verschijnen automatisch op de juiste werkschermen van de bar en verschillende parties. Met als resultaat: meer werkplezier, extra focus en efficiënter werken!

Rust in de tent en in het hoofd

Werken met digitale schermen in de bar en keuken betekent betere communicatie. Waar je de schermen plaatst, bepaal je zelf: bar, vlees, vis, pizza, broodjes, desserts, passe/uitgifte. Onderling krijgen de chefs een seintje als de ander aan het gerecht begint. Zo kan de bereiding van de salade perfect worden afgestemd met de tournedos.

Digitale schermen voor de bar en keuken

Kijk hoe digitale keukenschermen de productie verhogen

Digitale bonschermen zijn voor jou een verademing, want

01
Bereidingen altijd in sync

De digitale bonschermen geven aan wanneer er met een gerecht is gestart. Alle parties hebben inzicht en hierdoor zijn alle gerechten gelijktijdig klaar.

02
Notificaties bij wijzigingen

Wijzigingen zoals extra friet of andere saus zijn duidelijk zichtbaar door waarschuwingsiconen. Zo kan er snel actie worden ondernomen.

03
Bonvolgorde automatisch bepaald

Meldingen van de bediening en instellingsregels bepalen de bereidingsprioritering van drankjes of gerechten.

04
Bonnen sorteren op kleur en samenvoegen op wijk

Bespaar tijd door het dienblad slimmer te vullen en maak minder meters.

05
Uitgiftescherm voor de bediening

Communicatieverbetering omdat de bediening de voortgang van bereidingen ziet en weet wanneer gerechten uitgeserveerd mogen worden.

digitaal bonscherm chefs keuken bar

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en laten digitale bonschermen de kwaliteiten van hun personeel versterken.

Digitale orderverwerking in de keuken: controle, rust en overzicht.

Minder stress, focus op productie

Combineer bonnen van nabijgelegen tafels. Verwerk VIP-bestellingen. Stuur individuele bonnen door naar een andere chefs partie. Dankzij een betere werkverdeling haal je meer rendement en een betere kwaliteit!

Eijsink keukenscherm barscherm digitale bonnen

Veelgestelde vragen over digitale bonschermen

Waar je graag een touchscherm wilt plaatsen, bepaal je helemaal zelf: bar, roti, garde, broodjes, vlees, vis, frituur, patisserie, desserts etc. We bieden gespecialiseerde versies voor restaurants, fastservice en de 3P’s (pizza, pasta en pannenkoek). Ook is een uitgiftescherm voor bedienend personeel mogelijk. Daar kan de bediening volgen welke gerechten worden gemaakt en wanneer ze kunnen uitserveren. Óf laat je gasten zelf hun bestelling afhalen bij een afhaalscherm. Wanneer de chef de order gereed geeft, verschijnt deze bij de pick-up op het afhaalscherm.

Zeker voor de fastservicebranche zijn digitale bonschermen een waardevolle toevoeging. Je kan de bereiding van gerechten in jouw snackbar, cafetaria of afhaalrestaurant perfect timen. Of ze nu in de zaak of thuis worden besteld, afgehaald of bezorgd. Eenvoudig voeg je bonnen van diverse frituursnacks en belegde broodjes samen. Zo heb je maar één pakactie nodig uit de koeling en maak je optimaal gebruik van de frituur. Is je bereiding gereed, dan kunnen de producten snel en gemakkelijk in de juiste vorm verpakt worden. Met behulp van duidelijke iconen kan per bestelling worden weergegeven of deze in de zaak direct wordt opgegeten, wordt meegenomen of bezorgd moet worden.

De volgende gegevens worden op de digitale schermen getoond: tafel, tijd ontvangst bon, bereidingstijd, aantal couverts, te bereiden gerechten, bereidingswijze en supplementen. Bij de barschermen worden de gegevens: tafel, tijd ontvangst bon, wijk, aantal couvert, te bereiden en te serveren dranken en pakvolgorde getoond.

4 REDENEN

Waarom digitale bonschermen van Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

01
Eén bedrijf om op te bouwen met advies, implementatie en support

02
Van basis naar next level of een totaaloplossing, we zoeken een match met jouw behoeftes en ambities

03
Naadloze kassa-integratie met andere tools zoals online personeelsplanning, QR-bestellen of digitale bonschermen

Eijsink consultant oplevering monteur kassa implementatie
Kristian
Kristian, consultant

Kristian zorgt voor
meer rust en controle
in jouw keuken of bar