Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Kassasysteem horeca Eijsink

Handheld horeca

Hogere doorloopsnelheid
door horeca handhelds

Ongeëvenaarde flexibiliteit
Snellere service, hogere omzet
Bestellingen direct van tafel naar keuken

Minder meters, maximale flexibiliteit

Een mobiel kassasysteem is tegenwoordig onmisbaar voor de horeca. Door dit handige apparaatje worden bestellingen aan tafel opgenomen en automatisch doorgestuurd naar de kassa, bar en keuken.

Horeca handheld voor elk budget

Overal bestellingen kunnen opnemen, waar je ook staat, is ideaal voor de horeca. Niet alleen in je horecazaak maar ook voor de bediening op het terras. Onze ruime keuze horeca handhelds kunnen tegen een stootje en hebben verbinding met de vaste kassa. Het overzichtelijke kleurenscherm, tikken en swipen, en lange batterijduur leveren de horeca handhelds topprestaties.

Zoek nieuw kassasysteem kopen

Ontdek de voordelen

van onze horeca handheld kassa

01
Gebruiksvriendelijk in gebruik

02
Snelle overdracht van bestellingen

03
Verhoogde gasttevredenheid

04
Efficientere bedrijfsvoering

05
Minder meters voor de bediening

kassasysteem Eijsink kassasystemen

Effectief bedienen

Werkzaam zijn in de horeca vereist een topsportmentaliteit; snelheid en service staan centraal. Laat slordig geschreven bonnetjes en misverstanden achter je. Kies zelf met welke handhelds je wilt gaan werken. Eigen Android of iOS devices bijvoorbeeld. Onze kassa-app verandert elke tablet of smartphone in een volwaardige kassa. Laat je horecazaak floreren door te kiezen voor service, snelheid, omzet verhoging, en het verhogen van de marges.

Handheld terras bestellen efficiency Eijsink

KLANTVERHALEN

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en groeien dankzij ons mobiele kassasysteem.

Veelgestelde vragen


Waarom kiezen voor een mobiele kassa horeca van Eijsink?

Eijsink heeft 40 jaar kennis en ervaring op zak in mobiele kassasystemen voor de horeca. Voor elke type horecaondernemer hebben wij een oplossing: cafés, restaurants, hotels, strandpaviljoens en de fastservice. Onze horeca handheld is net zo flexibel als je bedrijfsvoering. De mobiele kassa is gemaakt voor en door de horeca waardoor het super eenvoudig is om snel bestellingen op te nemen en te verwerken. En de verkoopresultaten? Die zijn overal en altijd te bekijken in de backoffice.


Wat kost een handheld voor de horeca?

Aangezien wij elke horecazaak, van klein tot middel of groot, een passende oplossing bieden is het lastig om een vaste prijs te communiceren. Onze kassa-app kun je laten draaien op eigen devices zoals een smartphone of tablet, maar je kunt ook kiezen voor professionele handheld. Je kan nu vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak plannen. Wij kijken graag met je naar de functionaliteiten die jouw onderneming nodig heeft, zodat je nooit te veel betaalt.

Sjoerd
Sjoerd, adviseur

Handheld horeca nodig?
Sjoerd helpt je graag.