Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Online personeelsplanning horeca software

Personeelsplanning online

Jouw planning en
urenregistratie
zo geregeld

Moeiteloos het ideale werkrooster
Sturen op managementdashboard
Medewerkers-app

Geen gepuzzel meer met roosters en gewerkte uren

Je personeel is je belangrijkste kapitaal! Met online personeelsplanningsoftware zet je in op grip en inzicht. Zo maak je in een handomdraai de optimale planning, garandeer je foutloze urenregistratie en koppel je de loonadministratie.

Slimme personeelsplanning voor de beste bezetting

Dankzij online personeelsplanning sleep je medewerkers in no-time op de juiste plekken in het rooster. De personeelsplanning maken doe je op basis van beschikbaarheid, competenties, contracturen, geplande events of de weersverwachting. Dankzij verkregen inzichten kun je eenvoudig strategisch plannen, terwijl je grip houdt op je personeelskosten. En maak gebruik van roostertemplates: dat bespaart veel tijd!

Online personeelsplanning oplossing planning

Je kunt niet zonder personeelsplanningsoftware, want

01
Plannen op personeelskosten vs. omzet

Maak het rooster op basis van dag-, week-, maand,- en jaarbudgetten. Komt er een minder drukke periode aan? Zo houd je grip op je personeelskosten.

02
Communicatie via medewerkers-app

Medewerkers geven in de app hun beschikbaarheid door of vragen verlof aan. Ook hebben ze inzicht in de gewerkte uren en het actuele rooster.

03
Snel uren controleren en accorderen

In een helder overzicht zie je de verschillen tussen gewerkte en geplande uren. Klopt het? Dan accordeer je de uren met één druk op de knop.

04
Met één klik klaar voor verloning

Nooit meer dubbel werk: koppel je personeelsplanner aan een loonadministratiepakket.

Online personeelsplanning oplossing management dashboard

Rust, inzicht en overzicht in de personeelsplanning en urenregistratie

Snel en gemakkelijk uren registreren

Weg met de urenbriefjes! Via de online personeelsplanner registreren de beheerder of medewerkers zelf de uren. In één helder overzicht, met handige kleurcodering, zie jij de verschillen tussen gewerkte en geplande uren. Klopt alles? Dan kan je de uren accorderen. En wil je nog meer grip houden op gewerkte uren? Kies dan voor onze tijdregistratieklok NOA! Hiermee klokken je medewerkers in en uit met hun smartphone, tag of persoonlijke OV-chipkaart of bankpas.

Online personeelsplanning oplossing kloksysteem

De app houdt iedereen op de hoogte

Medewerkers geven via de personeelsplanner-app eenvoudig hun beschikbaarheid en verlof, en ruilen onderling shifts. Pling! Notificaties worden automatisch doorgestuurd. Als beheerder deel je binnen enkele seconden een roosterwijziging of open dienst. Nooit geen miscommunicatie meer, dat geeft rust!

booq personeelsplanner medewerker app eijsink

klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en maken het verschil met hun strategische personeelsplanning.

Loonadministratie direct geregeld

Dubbel werk voorkomen? Koppel dan het personeelsplanning systeem met je loonadministratiepakket. Er zijn diverse koppelingen mogelijk met bekende salarispakketten zoals AFAS, ADP, Nmbrs en Loket. Wissel de gegevens tussen de personeelsplanner en desbetreffende software uit en je bent direct klaar om te verlonen.

Online personeelsplanning oplossing planner

Veelgestelde vragen over het personeelsplanningsysteem

Als jouw personeelsplanning voelt als een eindeloos project en je die uren liever in je zaak, je gasten én medewerkers steekt is online personeelsplannersoftware een uitkomst. Maak de beste personeelsplanning en krijg grip op je personeelskosten. Dankzij het gebruiksvriendelijke drag- & dropsysteem plaats je medewerkers eenvoudig op de juiste plekken in het rooster. Je hebt inzicht in de beschikbaarheid, competenties, contracturen of budgetten op basis van omzetprognoses, weersverwachting en aankomende events. Open diensten communiceer je snel via de app met je team. Dankzij strategisch inzicht in de uren en kosten kun je eenvoudig strategisch plannen, terwijl je grip houdt op je kosten.

Voor onze personeelsplanning programma heb je geen ingewikkelde hardware nodig. De app werkt op een laptop, tablet of smartphone. Het handige dashboard is op elk device even overzichtelijk dankzij de duidelijke prestatiemeters. Ook medewerkers kunnen via de app het rooster inzien en hun beschikbaarheid doorgeven. De app draait op elke recente (vanaf 2017) telefoon die minimaal op iOS 11 of Android 5.0 draait. De 'oudste' Apple-telefoons die wij ondersteunen zijn de iPhone SE en 5s. Voor de populairste Android-telefoon geldt dat de Samsung Galaxy S5 het oudste model is waarvoor we ondersteuning bieden.

Is je rooster klaar, dan deel je deze met één klik met je medewerkers via de medewerkers-app. Alle ingeplande medewerkers krijgen een push-notificatie op hun telefoon. Iedereen weet zo wanneer hij of zij moet werken.

Zoek je een koppeling met je personeels- en salarisadministratie, dan zijn er met onze online personeelsplanning talloze koppelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan salarispakketten zoals AFAS, ADP, Nmbrs en Loket. Wanneer je gebruikmaakt van kassasysteem booq POS, is het mogelijk de personeelskosten af te zetten tegen de omzet uit je kassasysteem. Ook is er een koppeling met booq Tafelreservering die reserveringen in je planning inzichtelijk maakt, waardoor je nóg efficiënter kunt plannen. Gebruik je een ander pakket, dan kun je het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor je specifieke wensen te bespreken.

4 redenen

Waarom Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

01
Eén bedrijf om op te bouwen met advies, implementatie en support

02
Van basis naar next level of een totaaloplossing, we zoeken een match met jouw behoeftes en ambities

03
Naadloze kassa-integratie met andere tools zoals reserveringssysteem, QR-bestellen of digitale bonschermen

Eijsink consultant oplevering monteur kassa implementatie
Jan Maarten
Jan Maarten, consultant

Jan Maarten zorgt voor meer
grip op personeelskosten