Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
automatisering voor campings kassasystemen bestelsites zuilen

Automatisering voor campings

Ontspannen werkprocessen
in de recreatiebranche

Geweldige gastrelaties door slimme hulpmiddelen

Op een vakantiepark of camping is elk contactmoment met gasten een omzetkans. Van reserveren tot vertrek. En die momenten wil je benutten. Onze specialisten denken graag met je mee hoe slimme automatisering zorgt voor onvergetelijke ervaringen én meer rendement.

Is jouw vakantiepark klaar voor de volgende stap?

Horeca, leisure, retail en entertainment in één: op een camping komen veel verschillende disciplines samen. Receptie, restaurant, snackcorner, winkel, zwembad, fietsverhuur – de branche is zó veelzijdig dat efficiënte, stabiele en plezierige werkprocessen soms een uitdaging zijn. Hoe houd je dan je kwaliteit hoog en je omzet stijgende? Met slimme automatisering zoals een flexibel kassasysteem, strategische personeelsplanning en online bestel- en reserveermogelijkheden waarop je kan vertrouwen, zorg je voor zekerheid.

automatisering camping vakantiepark recreatiepark kassasysteem eijsink

Partners waar we trots op zijn

En waar we mens en techniek elkaar versterken.

Kampeerdorp de zandstuve
Recreatiepark de Boshoek
Logo kuilart
Center parcs logo wordmark
Beerzebulten

Kijk waar voor jou de kansen liggen

Misschien kun je een bestelzuil gebruiken in je snackcorner om tijdens de spits méér bestellingen te kunnen verwerken. Misschien kunnen digitale bonschermen je keukencapaciteit en rust verhogen. Misschien kan een bestelsite voor je restaurant je verkoop enorm stimuleren. Kijk wat bij je past, en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij denken graag met mee!

automatisering recreatie vakantiepark campings kansen eijsink
online bestellen restaurant bestelsite eijsink
WEBINAR

Zo verhoog je de gasttevredenheid en besteding op jouw vakantiepark 

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en groeien dankzij onze tools.

Waardevolle kennis om te delen

Vier redenen

Waarom Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat de zorg 24/7 'aan' staat. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Optimale efficiëntie, dat gunnen we jouw zorgmedewerkers, patiënten en cliënten. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het eenvoudiger en winstgevender kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale consultants en monteurs.p
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.
Mart
Mart, adviseur

Mart laat jouw recreatiebedrijf
groeien naar meer rendement