Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Kassasysteem kopen nieuwe kassa Eijsink

Kassasysteem advies

Afrekenen en beheren was nog nooit
zo eenvoudig

Maximaal gebruiksgemak
Zelf samenstellen
Alle benodigde functionaliteiten

De beste kassa kopen voor een scherpe prijs

Laten we eerlijk zijn. Jij wilt een gebruiksvriendelijk kassasysteem kopen om snel en moeiteloos orders aan te slaan. Zonder poespas. Mét een overzichtelijke beheeromgeving waarin je eenvoudig prijzen wijzigt en producten toevoegt. Zoek niet verder. Die hebben we! Dankzij 40 jaar ervaring weten we precies welke functionaliteiten jij nodig hebt om lekker te werken en een hoog serviceniveau te garanderen.

Een eerste indruk van jouw nieuwe kassa

De meest gebruiksvriendelijke kassa

Eijsink Hand 1
01
Profiteer van de gebruiksvriendelijke indeling

02
Intuïtief swipen en tikken

03
Met keuze-opties en upselling-suggesties

04
Verhuis moeiteloos tafels

Ons kassasysteem helpt jou vooruit, want

01
iedere medewerker slaat moeiteloos en snel orders aan

Geen lange inwerktijd, maar hup aan de slag! Een intuïtief werkende kassa zorgt voor ultiem gebruiksgemak en bespaart tijd.

02
je verandert ook je gewone tablet of smartphone in een mobiele kassa

Wie betaalt, die bepaalt! Verander je gewone consumentendevices in de beste kassa’s of kies bijvoorbeeld voor industriële, ijzersterke handhelds. Er is een oplossing voor iedere wens en budget.

03
het kassasysteem beheren is een eitje

Snel prijzen aanpassen, artikelen toevoegen, promoties instellen en de resultaten bekijken? Met de juiste backoffice is dat een fluitje van een cent.

04
je bespaart veel tijd aan administratieve zaken

Van wie is boekhouden wel de favoriete bezigheid? Koppel je kassa eenvoudig en veilig met je boekhoudpakket en bespaar veel tijd.

Kassasysteem kopen nieuw Eijsink

De ideale kassa voor klein en groot

Of je nu een kleine zaak hebt, waarbij één kassa op de balie voldoende is of je hebt meerdere locaties met vaste kassa’s, tabletkassa’s en handhelds. Met de juiste kassa kun jij slimmer werken! Bij Eijsink ben je zeker van een flexibel, cloudbased kassasysteem dat meegroeit met jouw behoeftes. Supereenvoudig in gebruik, met centraal prijsbeheer en omzetrapportages.

eijsink kassasysteem klein groot

Kies jouw ideale kassa

Logo eijsink

Mobiele kassa handheld

Eigen of professionele smartphones als volwaardig kassasysteem. Lichtgewicht, krachtig en daardoor altijd flexibel.

softpos mobiele betalingen eijsink booq
Logo eijsink

Kassascherm op voet

Een vaststaand baliemodel dat z'n plekje perfect vindt op jouw bar of afhaalcorner. Industriële professionals met een elegant design.

Eijsink kassasysteem kopen advies

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en hebben alles onder controle dankzij de inzet van ons kassasysteem.

Kassasysteem horeca, Point of Sale

Zoek jij een horeca kassa of juist kassasoftware voor een andere branche? Bij ons koop je het kassasysteem dat perfect is voor jouw zaak. Van restaurant tot cafetaria, hotel tot strandpaviljoen, bedrijfskantine tot museum, pretpark tot vakantiepark, sportkantine en meer.

In onmisbare hardware voorzien we ook

One-stop-shop. Wij helpen je ook met alle hardware die je nodig hebt. Van de beste bonprinters tot handhelds, scanners en pinapparaten. Dankzij onze wifi-punten werken pinapparaten altijd. En hulde aan onze gebruiksvriendelijke bevestigingssystemen; kabelmanagement is nooit meer een issue.

Eijsink hardware pinapparaten printers

VIER REDENEN

Waarom Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke begeleiding
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Voordat je een kassa gaat kopen

Een kassasysteem kopen doe je niet iedere dag. Laat je daarom goed informeren over de mogelijkheden. Wat zijn jouw wensen? Wat vind je minder handig aan het kassa systeem waar je nu meer werkt? Wat verwacht je op het gebied van service en support? Wil je kunnen koppelen met bijvoorbeeld je boekhoudpakket? Op al deze vragen gaan we in, zodat jij de kassa koopt waar je écht blij mee bent.

Andre
André, adviseur

André vertelt je graag meer
over onze kassasystemen