Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Thema terras

Maximale omzet en
gastbeleving op jouw terras

Laat mens en techniek elkaar versterken
Verbeter je gastvrijheid
Verhoog je omzet en rendement

Het terras als omzetmaker

Het terras heeft zijn waarde de afgelopen jaren absoluut bewezen! Steeds meer van je collega’s investeren zelfs in uitschuifbare overkappingen en glazen wanden om gasten zelfs op de minder mooie dagen extra gasten te kunnen laten genieten. De gastbeleving en efficiency op jouw terras naar het hoogste niveau brengen en je omzet verhogen? Daarbij helpen wij je graag!

Mens en techniek: de gouden combi

Oprechte aandacht voor je gasten zorgen meer tevredenheid en een hogere gemiddelde besteding. Dat is niets nieuws.

Maar hoe zorg je nou dat die gastvrijheid altijd van hoog niveau is?
Zélfs als je last hebt van de personeelskrapte.

Wij weten: door je mensen op de juiste manier te ondersteunen maak je het verschil! En daarbij kunnen wij je als geen ander helpen.

Handhelds

Met deze handzame, volwaardige kassa's beweeg je flexibel over het terras. Profiteer van handige uitvraag-herinneringen en upsell-suggesties op je scherm. Stuur iedere order rechtstreeks door naar de bar en de keuken, zodat zij direct kunnen beginnen met bereiden en er geen 'piekdrukte' ontstaat. Check de dagverse voorraad. Verhuis moeiteloos tafels en meer. Je hoeft niet meer naar binnen om orders aan te slaan en bent dus maximaal aanwezig voor je gasten.

QR-bestellen

Ontzettend druk en toch snelle service garanderen? Je kunt je gasten ook de mogelijkheid bieden om zélf te bestellen via een QR-code. Combineer je dit met een warm onthaal door een gastvrouw of -heer, dan zullen je gasten deze keuzevrijheid juist als éxtra gastvrij beschouwen. Bijkomend voordelen: het is fijn voor je medewerkers dat de bestellingen zich spreiden op de echte piekmomenten en je zult zien dat het aantal bestellingen toeneemt.

Digitale bonnenschermen bar/keuken

Wat nu als je een efficiëntieslag in de bar en keuken kunt maken? Kies je voor digitale bonnenschermen, dan komt iedere bestelling rechtstreeks op de plek waar hij bereid moet worden. Altijd in de juiste pak en bereidingsvolgorde. Dankzij kleurcoderingen kun je tafels uit dezelfde wijk snel samenvoegen om in één keer te bereiden en uit te serveren. Dat zorgt voor overzicht en bespaart tijd.

klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en behalen mooie resultaten met hun terras

Betalen via pin of QR-code

De ontwikkelingen staan niet stil. Niets is vervelender voor gasten dan 'moeten wachten om te kunnen betalen' als je al besloten hebt dat je wilt gaan. Inmiddels zijn er diverse betaaloplossingen beschikbaar waarmee je gasten supersnel kunnen afrekenen. Denk aan mobiele pinapparaten die je altijd bij je kunt dragen. Maar middels slimme QR codes kun je ook iedere handheld veranderen in een pinapparaat. Én je gasten kunnen ook altijd zelf hun rekening voldoen zonder tussenkomst van een medewerkers. Scannen, betalen, klaar!

Plan en zet je personeel optimaal in

Je wilt je medewerkers zo slim mogelijk inplannen. Dat betekent dat je bezetting altijd in verhouding moet zijn met de verwachte drukte en omzet. En dat de planning rekening moet houden met de wensen van je team. Een goede personeelsplanning tool helpt je hierbij en maakt ook de urenregistratie een fluitje van een cent.

Haal meer uit jouw terras met onze oplossingen

Processen sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en meer omzet te maken? Bovenstaande zijn slechts een greep uit de mogelijkheden om de gastvrijheid en omzet van jouw terras te verhogen. Wij denken graag met je mee!

Patrick, adviseur

Terrascoach Patrick
maakt jouw terras
rendabeler