Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Horeca terras trends inspiratie

Terras tips voor de horeca

Samen halen
we het maximale
uit jouw terras

De beste horeca terras tools
Verbeter je gastvrijheid
Verhoog je omzet en rendement

Het horeca terras als omzetmaker

Het terras heeft zijn waarde bewezen! De gastbeleving en efficiency zijn belangrijke factoren om het terras van je restaurant, lunchroom, vakantiepark of café naar een hoog niveau te brengen en je omzet verhogen. Daarbij helpen wij je graag!

horeca terras tips tricks eijsink
GRATIS WHITEPAPER

4 slimme oplossingen voor meer omzet én gastbeleving op jouw terras

Waardevolle terras kennis om te delen

Handhelds

Met deze handzame, volwaardige kassa's beweeg je flexibel over het terras. Profiteer van handige uitvraag-herinneringen en upsell-suggesties op je scherm. Stuur iedere order rechtstreeks door naar de bar en de keuken, zodat zij direct kunnen beginnen met bereiden en er geen 'piekdrukte' ontstaat. Check de dagverse voorraad. Verhuis moeiteloos tafels en meer. Je hoeft niet meer naar binnen om orders aan te slaan en bent dus maximaal aanwezig voor je gasten.

gratis zomerlicenties booq POS kassasysteem

QR-bestellen

Ontzettend druk en toch snelle service garanderen? Je kunt je gasten ook de mogelijkheid bieden om zélf te bestellen via een QR-code. Combineer je dit met een warm onthaal door een gastvrouw of -heer, dan zullen je gasten deze keuzevrijheid juist als éxtra gastvrij beschouwen. Bijkomend voordelen: het is fijn voor je medewerkers dat de bestellingen zich spreiden op de echte piekmomenten en je zult zien dat het aantal bestellingen toeneemt.

Gratis qr bestellen zomeractie eijsink

Betalen via SoftPOS, pin of QR-code

De ontwikkelingen staan niet stil. Niets is vervelender voor gasten dan 'moeten wachten om te kunnen betalen' als je al besloten hebt dat je wilt gaan. Inmiddels zijn er diverse betaaloplossingen beschikbaar waarmee je gasten supersnel kunnen afrekenen. Denk aan mobiele pinapparaten die je altijd bij je kunt dragen. SoftPOS waarmee je je Android mobiele kassa in een veilig pinapparaat verandert. Of slimme QR codes waarmee gasten ook altijd zelf hun rekening kunnen voldoen zonder tussenkomst van een medewerker. Scannen, betalen, klaar!

betalen terras horeca restaurant qr pin
Horeca terras webinar 2024
WEBINAR

In 10 minuten 8 tips voor een optimaal terras

Digitale bonnenschermen bar/keuken

Wat nu als je een efficiëntieslag in de bar en keuken kunt maken? Kies je voor digitale bonnenschermen, dan komt iedere bestelling rechtstreeks op de plek waar hij bereid moet worden. Altijd in de juiste pak en bereidingsvolgorde. Dankzij kleurcoderingen kun je tafels uit dezelfde wijk snel samenvoegen om in één keer te bereiden en uit te serveren. Dat zorgt voor overzicht en bespaart tijd.

digitale barschermen terrasseizoen keuken

Plan en zet je personeel optimaal in

Je wilt je medewerkers zo slim mogelijk inplannen. Dat betekent dat je bezetting altijd in verhouding moet zijn met de verwachte drukte en omzet. En dat de planning rekening moet houden met de wensen van je team. Een goede personeelsplanning tool helpt je hierbij en maakt ook de urenregistratie een fluitje van een cent.

terras personeel plannen

Reserveringssysteem

Werken met een reserveringssysteem kan van meerwaarde zijn (op een gedeelte van) jouw terras. De juiste software helpt je om geautomatiseerd zo effectief mogelijk in te plannen, en dus zoveel mogelijk mensen te plaatsen. Werk je met tijdsblokken, dan kun je bijvoorbeeld eenvoudig sturen op meerdere shifts en dus meer gasten ontvangen en meer omzetten in dezelfde tijd.

Tafelreservering Terras Horeca Eijsink

klantverhalen

Deze terras ondernemers vertrouwen op Eijsink

en behalen mooie resultaten met onze hulp.

Haal meer uit jouw terras met onze oplossingen

Processen sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en meer omzet te maken? Bovenstaande zijn slechts een greep uit de mogelijkheden om de gastvrijheid en omzet van jouw terras te verhogen. Wij denken graag met je mee!

Sjoerd
Sjoerd, adviseur

Sjoerd helpt je graag
jouw terras
rendabeler te maken