Welkom op het horeca terras van 2022

De kernwoorden van het horeca terras van 2022? Flexibiliteit, comfort en beleving. Het liefst geniet de gast zo lang mogelijk - 365 dagen - van het buitenrestaurant. De ondernemer zoekt naar kansen met minimale aanpassingen en investeringen. Elk jaar is er die uitdaging: hoe zorg ik voor een maximale omzet en gastbeleving? En misschien wel: hoe maak ik mijn terras 'Top 100'-waardig? Hier delen wij terrastips om je te inspireren.

Doe de terrasscan 2021


Digitalisering

Processen sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en meer omzet te maken? Wij denken graag met je mee!

Resources

Praktische rekenvoorbeelden

Als horecaondernemer wil je natuurlijk het maximale uit je terras halen en zoveel mogelijk verdienen. Nu nóg meer dan normaal. Service en snelheid zijn daarbij cruciaal en dat begint eigenlijk al voordat je gast plaatsneemt.

Lees onderstaande tips en praktische rekenvoorbeelden om je serviceniveau te verhogen en te zoeken naar nieuwe omzetstromen.

Terras in één klap booming? Zo haal je alles uit je personeel: van training tot teamwork, personeelskosten tot planning

Personeel op het terras

Hoewel we enkel nog kunnen dromen van een vol, levendig terras, weegt de factor personeel in de horeca zwaarder dan ooit.

Hoe stoom je een enthousiast team klaar om vanaf de start op volle toeren te draaien en verdienen? En hoe bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit en gastbeleving?

Terras stopkracht, beleving, gastbeleving

Stopkracht, beleving en gastenbinding

Het terras belooft de ultieme ontmoetingsplek van 2021 te worden. Natuurlijk wil je dat jouw terras als bruisende, feel-good plek uit het straatbeeld knalt. Door een aansprekende beleving te bieden, voelen gasten zich welkom, besteden ze meer, blijven langer zitten en komen vaker terug. In dit artikel vertellen we hoe je de duur van het terrasbezoek door middel van stopkracht, beleving en gastenbinding kunt verlengen.

Vijf zomertips: haal met automatisering meer uit je terras

Automatisering op je terras

Door de huidige personeelstekorten in de horeca staan veel ondernemers én hun topteams onder druk. Van de begroeting bij aankomst tot het afhandelen van de rekening: hoe bereik je samen elke dag weer dat optimale serviceniveau?

Lees onze tips en kies wat past bij jouw terras!