Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Header qr bestellen

QR-bestellen

Dé gastvrije oplossing
om via QR-codes te bestellen

Bespaar op personeelskosten
Verhoog je omzet
Geen onnodige wachttijd

QR-bestellen laat gasten niet langer wachten

Digitaal en op ieder gewenst moment bestellen en betalen. Dankzij QR-bestellen geven gasten zelf hun bestelling door. Een waardevolle toevoeging op piekmomenten of wanneer je te weinig personeel beschikbaar hebt. Dag wachttijd, hallo gemak, flexibiliteit en gastvrije service.

Geen app, de simpelheid zelve

Scan, bestel, klaar. Om een bestelling te plaatsen scannen gasten met hun smartphone de QR-code op tafel gelinkt aan jouw bestelsite. Frisdranken, warme dranken, broodjes, snacks; via diverse menu-categorieën wordt een keuze gemaakt. Een check van het digitale winkelmandje en (optioneel) online afrekenen. De bestelling wordt direct doorgestuurd naar jouw kassasysteem, digitale bar- of keukenschermen of de bonnenprinter.

Efficienter werken QR-bestellen handelingen verminder horeca

QR-bestellen is een aanwinst voor ieder zaak, want

01
Beheeromgeving = backoffice van je kassa

Alle instellingen regel je in de backoffice van je POS kassasysteem. Wijzig prijzen, combi-menu's of weekaanbiedingen.

02
Het boost je verkoop

Dankzij geautomatiseerde cross- en upselling-suggesties, inclusief verleidelijke foto’s, is de gemiddelde omzet 20-25% hoger.

03
Gasten bestellen ook het volgende rondje zelf

Bijbestellen dankzij de QR-code op de uitgeserveerde kassabon en jij hebt maar één keer pin-transactiekosten.

04
Gemakkelijk filteren

Filter op allergenen en dieetvoorkeuren maken het voor je gast gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

05
Ongedwongen fooi vangen

Bij elke bestelling heeft de gast de mogelijkheid om een fooi toe te voegen.

Eijsink gastbeleving verbeteren expertise tevredenheid

20 tot 25% meer omzet door de inzet van online bestelmogelijkheden

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en laten de techniek van QR-bestellen hun personeel versterken.

Verhoog je omzet door cross- en upselling

Op de werkvloer vraagt de gastheer of je een gebakje bij de koffie wil nuttigen of extra bacon op je hamburger wenst. Via QR-bestellen worden dit soort verleidelijke opties automatisch getoond, inclusief smakelijke foto’s. Zo wordt cross- en upselling nooit vergeten en moeilijk te weerstaan. Dat onderschrijven onze klanten: de gemiddelde besteding ligt 20-25% hoger.

Qr bestellen oplossing bestelsite

Naar wens QR-bestellen of QR-betalen

Toe aan het volgende rondje drankjes of de volgende gang? Ook daar kunnen je gasten de QR-codes op tafel voor gebruiken. Net als voor het betalen van de rekening. QR-bestellen is een aanvulling op je personeel - geen vervanging. Je bepaalt zelf hoe je de service van QR-bestellen inzet om kostbare tijd te sparen die je liever gebruikt voor persoonlijk contact met je gasten.

betalen qr code smartphone

Veelgestelde vragen over bestellen en betalen met QR-codes

De mogelijkheden voor QR-bestellen zijn eindeloos. Je kiest zelf waar en wanneer je QR-bestellen inzet: terras, theater, snackbar, hotelkamer, strandstoel of ijssalon. Dus ook op plekken waar personele bezetting voorheen ingewikkeld was, want door de selfservice heb je geen medewerker nodig!

QR-bestellen werkt in basis met een bestelsite. De beheeromgeving zit in je kassa backoffice. Voor de tafels in je kassa maak je namelijk direct in de booq Backoffice de QR-codes aan. Je kiest de artikelen voor je digitale menukaart, wijzigt centraal prijzen en plant promoties. Nooit geen dubbel werk dus! De QR-codes kun je op tafels/kamers plaatsen door middel van stickers, bordjes of kliklijsten.

Selecteren, bestellen en betalen. Drie simpele stappen om als gast geholpen te worden in jouw zaak. Bij QR-bestellen scant je gast eerst de QR-code op tafel. Hij/zij selecteert en bestelt via de bestelsite die gekoppeld is aan de QR-code. Vervolgens voltooit de gast de bestelling door een online betaling te doen. Bij QR-betalen selecteert en bestelt jouw gast de bestelling bij een gastheer of gastvrouw. Aansluitend wordt de bestelling voltooid door een QR-code op tafel of de kassabon te scannen en hiermee de online betaling te voldoen.

Vier redenen

Waarom QR-bestellen van Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

01
Eén bedrijf om op te bouwen met advies, implementatie en support

02
Van basis naar next level of een totaaloplossing, we zoeken een match met jouw behoeftes en ambities

03
Naadloze kassa-integratie met andere tools zoals online personeelsplanning, QR-bestellen of digitale bonschermen

Eijsink consultant oplevering monteur kassa implementatie
Anouk
Anouk, adviseur

Anouk laat je graag zien
hoe QR-codes voor
service en upselling zorgen