Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Over Eijsink

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen met
oplossingen die overal werken

Jouw kennispartner
Bijna 40 jaar praktijkervaring
24/7 support

Aangenaam, wij zijn Eijsink

De betrokken, betrouwbare en innovatiegedreven partner voor meer dan 8000+ klanten in Nederland en daarbuiten. Sinds 1984 bouwen we aan onze ambitie om ondernemen voor onze klanten mooier, winstgevender en eenvoudiger te maken.

Jouw bedrijfsprocessen begrijpen wij als geen ander

Of het nou gaat om horeca, leisure, catering, sport of zorg. Vanuit kennis, ervaring en partnerschap handelen we altijd pro-actief. In no time zijn we als automatiseringspartner opgeklommen tot de topper in de markt, landelijk opererend met zes vestigingen en 220 medewerkers. Zoiets lukt natuurlijk alleen maar als je je klanten op alle fronten het beste biedt, plus 24/7 perfecte service en continue innovatie. Daar werken we hard voor. Kies je voor Eijsink, dan kies je voor kwaliteit en service. Altijd en overal.

Hart van Eijsink

Onze kernwaarden

Gedreven maken we samen impact.

Ambitieus

Zekerheid

Persoonlijk

Mouwen opstropen

Onze missie?

Als ambitieus partner optimaliseren en faciliteren wij bedrijfsprocessen met zinvolle oplossingen en persoonlijke aandacht.

Wij kijken naar jouw unieke situatie

Wij begrijpen dat iedere zaak uniek is. Samen realiseren we de beste oplossing voor jouw zaak. Dit doen we in drie fases:

01

Inventariseren

Onze ervaren adviseurs kijken naar jouw specifieke werkprocessen en brengen in kaart wat jouw onderneming nodig heeft om te groeien.

02

Implementeren

De passende oplossing wordt door onze consultant op locatie geïnstalleerd. (Online) demo's, workshops en trainingen zorgen ervoor dat jij het maximale uit de systemen haalt.

03

Beheren

Ook na levering staan we voor je klaar. Onze regionale monteurs zijn bij een vraagstuk snel ter plaatse en onze software wordt continue doorontwikkeld.

Van restaurant tot ziekenhuis

Verstand van elke branche

Wij denken in totaaloplossingen om je écht verder te helpen.

Horeca

Catering

Leisure

Sport

Zorg

Onze klanten zijn onze motivatie

Tevreden, succesvolle klanten zijn al bijna 40 jaar voor ons het grootste compliment. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. We prijzen ons dan ook even gelukkig met klanten als Duinrell, het Rijksmuseum en AZ, als de bakker, snackbar of kledingwinkel op de hoek.

Ons mensen maken het verschil

We zeggen het vaker, Eijsink is meer een familie dan een onderneming. Het familiebedrijf zit in ons DNA, en dat uit zich in een informele sfeer met oprechte belangstelling voor jou als klant en onze collega's. Iedereen heeft zijn eigen expertises, maar samen maken we het verschil. Ons team is de brandstof in de motor. We zijn nooit bang om met elkaar de schouders eronder te zetten. Dat uiten we zowel intern als extern met trots en verve.

Een greep uit onze vacatures

Wij zitten niet stil.

Altijd dichtbij

Hoofdkantoor Hengelo

Platinastraat 25

7554 NC Hengelo

Amsterdam

Singaporestraat 68

1175 RA Lijnden

Den Haag

Turfschipper 50

2292 JA Wateringen

Inspirium Amsterdam

tt. Melissaweg 43

1033 SP Amsterdam

Inspirium Breda

Kronenburgwerf 20

4812 XR Breda

Oosterwolde

Veengang 1

8431 NJ Oosterwolde

Actueel

Björn, Operationeel directeur

Björn vertelt je graag meer
over onze organisatie