Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

FAQ

Eijsink als partner

Een goede basis is het halve werk vinden we. Nadat het eerste contactmoment heeft plaatsgevonden, via de website of telefoon, vragen onze adviseurs je dan ook het hemd van het lijf. Pas als wij goed weten wie jij bent, kunnen we dit ook goed vertalen naar wat jouw gasten belangrijk vinden. Als er keuzes zijn gemaakt wordt de techniek in gereedheid gebracht, uitgeleverd en volgt er een instructie van de software om je goed op weg te helpen.

De kwaliteit van onze producten en de veiligheid van je gegevens hebben bij ons topprioriteit. Daarom letten wij op alle details. Informatiebeveiliging is voor Eijsink ontzettend belangrijk. Daarom is Eijsink ISO/IEC 27001 gecertificeerd. De 27001 ISO-certificering geeft aan dat de informatie- en managementsystemen van Eijsink aan hoge, wereldwijd erkende normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoen.

De doorloop van het uitleveringsproces hangt af van de keuzes die er onderweg gemaakt worden. Ga je alleen met ons reserveringssysteem werken, dan kun je binnen een week aan de slag. Voor een kassasysteem of bestelzuil zijn hardware en een specifieke configuratie benodigd, waarvoor er meer tijd nodig is. Wil je weten hoelang het duurt voor de door jou benodigde oplossingen klaar zijn voor gebruik, dan kun je het beste contact opnemen.

De prijs die je betaalt is afhankelijk van welke en de hoeveelheid oplossingen die je kiest. We hanteren pay-per-use, je betaalt alleen voor de software en het aantal licenties die je gebruikt. Ook bieden we flexibiliteit in het tijdelijk uitzetten van licenties voor seizoensbedrijven. Wil je meer weten over de kosten? Voor een specifieke richtprijs kun je het beste contact met ons opnemen.

Onze software, booq, is modulair opgebouwd waardoor een oplossing op maat ingericht kan worden. Alleen de modules die je gebruikt worden doorbelast. Daardoor kunnen we het platform zowel toepassen bij de kleine ondernemer op de hoek als de grotere franchiseketen. Onze adviseurs helpen bij een passend advies en optimale inrichting van jouw bedrijfsprocessen.

Diverse digitaliseringsslagen zorgen ervoor dat je medewerkers minder handelingen kwijt zijn of dat jij minder personeel hoeft in te zetten. Zo kun je in de keuken werken met digitale schermen, in plaats van bonnen, voor meer overzicht en efficiëntie. Door de inzet van QR-bestellen kunnen gasten zelf bestellen en online afrekenen zonder tussenkomst van personeel. Voor het strategisch plannen van personeel is online personeelsplanning een uitkomst. Gekoppeld aan je kassa, op basis van budgetten, wordt bepaald hoe je je personeel zo effectief mogelijk kan inzetten. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Onze oplossingen zijn onderdeel van het software platform booq. Het voordeel is flexibiliteit. Begin je eerst met een kassa of bestelsite maar wil je daar later toch een bestelzuil of afhaalscherm bij? Geen probleem. Al onze oplossingen integreren met elkaar. Jij bepaalt hoe je je bedrijfsvoering vormgeeft, stap voor stap.

In onze supportomgeving, booq Tutorials, kun je zelf en snel antwoorden op jouw vragen vinden. Hier staan meer dan 150 instructievideo’s voor je klaar. Daarnaast kun je onze Supporters van de Servicedesk 7 dagen per week bellen voor supportvragen die direct opgelost worden. In 90% van de gevallen helpen wij je op afstand en anders komt er een specialist bij je op locatie langs.

Eijsink als partner

8 vragen

Reserveringssysteem

10 vragen

Kassasysteem en handhelds

12 vragen

QR-bestellen

6 vragen

Bestelzuilen en zelfscan

4 vragen

Bestelsites

15 vragen

Digitale bonschermen

8 vragen

QR-betalen

3 vragen

Personeelsplanning

10 vragen

Lars
Lars, servicedeskmedewerker

Lars staat je graag te woord
voor het antwoord op jouw vraag