Welkom bij Hartelijk Horeca!

6 april 2017

Eten en drinken van de hoogste kwaliteit, kookdemonstraties, workshops, de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en styling, grootkeuken-apparatuur en automatisering. Voor iedereen die zich vakmatig met eten en drinken bezighoudt is deze tweede editie van Hartelijk Horeca een ‘horeca experience’ waar je niet omheen kunt. Kom langs voor de nodige inspiratie en doe waardevolle nieuwe contacten op!

Optimaal ondernemen

Natuurlijk vind je ons ook op Hartelijk Horeca! Als betrokken automatiseringspartner zorgen wij dat jij zorgeloos kunnen ondernemen. Naast kassasystemen, de booq Personeelsplanner en booq Bar/Kitchen Manager presenteren we je ook graag booq Tafelreservering, het betrouwbaarste en voordeligste tafelreserveringssysteem op de markt. Én natuurlijk booq Websites/webshops, waarmee je verzekerd bent van een superhandige bestelsite of zelfs een bestelzuil. Benieuwd wat onze oplossingen jou gaan opleveren? Kom langs en laat je informeren!

Gratis entreebewijs

Wil je Hartelijk Horeca gratis bezoeken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een entreebewijs kunt aanvragen.

 

Praktische informatie

Maandag 10 en dinsdag 11 april
11:00-18:00 uur
Industriehal Hazemeijer, Hengelo
Standnummer 380

We hopen je te zien!