Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Entree Awards 2023: dit zijn de winnaars

Marloes
Leestijd 3 min

Gisteravond, op 27 november, was het zover vanuit Theater Amsterdam: de Entree Awards 2023! Elk jaar reikt Entree dertien prijzen uit aan de meest onderscheidende horecabedrijven, Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Wie zijn dit jaar bekroond als winnaars van de Entree Awards 2023 bij de verschillende categorieën?

Entree Awards 2023 dit zijn de winnaars horeca

Horecaondernemer van het Jaar 2023

Horecaondernemer Herman Hell is gekozen tot Horecaondernemer van het jaar 2023. Met zijn horecabedrijf Hell’s Kitchen heeft hij twaalf vooraanstaande zaken in en rondom Rotterdam. Hij werd door de jury (de redactie van Entree) dankzij zijn unieke visie op ondernemen een ‘horecaondernemer van de toekomst’ genoemd.


Best Bartender

Alina Lucia Cichozki (Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam) mag zich Best Bartender van 2023 noemen. Eerder deze maand werd er door 62 bartenders gestreden op 5 onderdelen: een knowledge test, free pour test, speed round challenge, mystery box en een personality challenge. Ook Wesley Willemsen (Cocktail Creators) en Olin Kreijne (The Peacock Bar in Zwolle) brachten het tot de finale, maar er kon maar één bartender de beste zijn.


Best New Hotel
Binnen deze categorie (opgedeeld in klein en groot hotel) wordt beoordeeld of het hotelconcept succesvol is geïmplementeerd en of het hotel zich heeft weten te onderscheiden binnen de hotelindustrie. De winnaars hebben uitstekend gepresteerd op alle aspecten, waaronder het concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage, en ondernemerschap. Hiermee heft het hotel bewezen een waardevolle aanvulling te zijn voor de sector en collega's binnen het vakgebied.

Winnaar Best New Hotel < 20: Cousins Boutique Hotel in Maastricht.
Winnaar Best New Hotel 60+:
Safari Hotel, Hilvarenbeek.


Best Dine & Drink Concept
Bij winnaars in deze categorie zijn gasten welkom voor zowel een diner als een drankje, en heerst er gedurende de hele avond een levendige sfeer. Het winnende concept kenmerkt zich door een perfecte afstemming van zowel de zichtbare als onzichtbare aspecten in de horecazaak. Het food- en beverage-aanbod, het interieur en de sfeer maakt het de perfecte locatie voor een avond ontspannen na een lange werkdag.

Winnaar Best Dine & Drink Concept <150: Bar Bellini in Amsterdam.
Winnaar Best Dine & Drink Concept 150+:
KITA in Hendrik-Ido-Ambacht.


Best New Cocktailbar
Degene die de titel Best New Cocktailbar mag dragen, is er in geslaagd om de Nederlandse cocktailscene naar nieuwe hoogtes te brengen. De winnaar heeft zich onderscheiden door een perfecte harmonie tussen verfijnde cocktails, excellente service, diepgaande kennis en gastvrijheid van bartenders. Dit alles natuurlijk gepresenteerd in de juiste ambiance en passend interieur.

Winnaar Best New Cocktailbar: Fitz' Bar in Amsterdam.


Best New Restobar
Restobars zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Steeds vaker vind je eetgelegenheden waar je het gevoel hebt in een bar te zijn, maar waar de gerechten verder gaan dan de traditionele barhapjes. De bar zelf staat centraal in de zaak en het culinaire niveau is hoog, zonder overdreven poespas en met een flexibel menu. De service is informeel en de setting ademt smaak en stijl uit. De winnaar in deze categorie heeft het allemaal.

Winnaar Best New Restobar: Troef in Amsterdam.


Best New Café
Het café van nu toont aandacht voor de doelgroep, culinaire beleving, de lokale gemeenschap, gastvrijheid, duurzaamheid en personeelsbeleid. De winnaar in de categorie Best New Café heeft op een unieke wijze bewezen aan al deze aspecten te voldoen.

Winnaar Best New Café: Café Eijck in Arnhem.


Best New Beachclub
Ook aan de Nederlandse kust genieten we graag van een hapje en een drankje. Het afgelopen jaar zijn er meerdere goede strandpaviljoenen bijgekomen. De beachclub die de titel Best New Beachclub heeft bemachtigd, weet gasten verleiden met een eigentijds concept. Alles aan de voor- en achterkant klopt en zowel het culinaire aanbod, de interieurinrichting als de algehele sfeer zorgen voor de perfecte setting.

Winnaar Best New Beachclub: Club Cabo in Zandvoort.


Best New Scale Up Concept
Deze categorie draait om nieuwe, slimme en eigentijdse keten-formules uit Nederland. Deze winnaar heeft goede realistische plannen en belooft veel voor de toekomst.

Winnaar Best New Scale Up Concept: SOJU Bar in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven.


Best New Restaurant Design
De winnaar heeft een interieur dat zowel opvalt door esthetiek als functionaliteit. Het restaurantconcept is naadloos verweven met het ontwerp en de styling. De jury heeft gekozen op basis van onderscheidend vermogen, het productieproces, functionaliteit en het eindresultaat.

Winnaar Best New Restaurant Design: Odille in Sint-Oedenrode.


Best All Day Classic
In deze categorie deden horecazaken mee die al jarenlang aan de top staan. Dit jaar werd specifiek gekeken naar all day grand cafés met meer dan 150 zitplekken en een iconische statuur. De winnaar, gevestigd in het voormalige pomphuis bij het Westerpark in Amsterdam, heeft laten zien na 27 jaar een plek te zijn die er nog steeds toe doet.

Winnaar Best All Day Classic: Café Restaurant Amsterdam in Amsterdam.


Eijsink feliciteert

Eijsink is trots op alle horecazaken die zich hebben weten te overtreffen met hun prestaties het afgelopen jaar. Speciale felicitaties gaan uit naar onze klanten: Flying Dutchmen Cocktails, Bar Bellini, Safari Hotel en Club Cabo!

Ook interessant