Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Persbericht: Ivo te Kiefte nieuwe Operationeel Directeur

Lisa
Leestijd 1 min

Ivo te Kiefte is per 1 juli 2023 aangesteld als Operationeel Directeur van Eijsink. Ivo neemt de rol over van Björn Nijhuis die als Senior Business Advisor betrokken blijft.

Nieuwe operationeel directeur Eijsink Ivo te Kiefte

Ivo te Kiefte: “Sinds de start bij Eijsink als Technisch Operationeel Manager, voel ik me trots om deel uit te maken van dit mooie bedrijf. Ik haal mijn voldoening vooral uit wat we doen, hoe we dit doen en vooral ook met wie we dit doen. Bij Eijsink zie je al bijna 40 jaar de kernwaarden ambitie, persoonlijke betrokkenheid, mouwen opstropen en zekerheid dagelijks in alles terug. Ik kijk er naar uit om samen met alle collega’s actief verder te bouwen aan onze gedreven organisatie en de versteviging van het merk Eijsink. Het laten excelleren van klanten en collega’s is voor mij enorm belangrijk en ik geloof dat ik daaraan vanuit mijn nieuwe rol als Operationeel Directeur een waardevolle bijdrage kan leveren.”