Bezoek de Museum Vakdagen

27 maart 2019

Musea-ondernemers opgelet! Op 17 en 18 april vindt voor de 4e keer de vakbeurs voor de totale museumbranche plaats. In het futuristische Evoluon in Eindhoven worden 2000 musea uit Nederland en België uitgenodigd voor interessante lezingen, gave demonstraties en enthousiaste toeleveranciers. Van de grootste professionele tot het kleinste musea. En Eijsink is erbij!

KOM MET JE AUTOMATISERINGSWENSEN NAAR STAND 12

Jouw gasten regelen hun tickets op de manier die zíj het prettigst vinden: van thuis op de bank en onderweg in de trein tot via een selfservice bestelzuil of gewoon aan de kassa. Met booq Ticketing maak je in een handomdraai kaarten, abonnementen en arrangementen aan en zet je ze op je website. Meteen gekoppeld aan je kassa! Pasjes om tourniquets aan te sturen, tickets met QR-codes, werken met tijdsloten: allemaal mogelijk. En je ziet in de backoffice met daarop realtime bijgewerkt de belangrijkste statistieken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanner op de markt of alle mogelijke kaartinterfaces. Voor al je wensen bezoek je Eijsink bij stand 12 op de Museum Vakdagen!

 

GRATIS TOEGANG

Je kunt de voordelen van onze museum-oplossingen gratis ontdekken. Via de website van de Museum Vakdagen dien je je toegang te registreren, waarna je een toegangsbewijs ontvangt.


Openingstijden
Woensdag 17 april 2019 van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 18 april 2019 van 10:00 tot 17:00 uur
Evoluon Eindhoven
Standnummer: 12

Mis het niet, we zien je daar!