Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Horeca podcast: 'Rondje van de Zaak' aflevering 6:

Passie ≠ goed rendement: horecaondernemers moeten zakelijker denken


Addie Roelofsen en Pieter Miedema, AR Concepting


Addie Roelofsen en Pieter Miedema hebben beide diverse succesvolle Horecazaken gehad, waaronder Hotel de Wereld en sterrenrestaurant O Mundo. Inmiddels gebruiken ze hun kennis en ervaring om vanuit horeca adviesbureau AR Concepting sturing te geven aan de mooiste projecten waaronder Paleis Het Loo, Koninklijke Burgers Zoo, Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Podcast Eijsink Horeca zakelijker denken

Zakelijker denken

De ervaring van Addie en Pieter: "Horecaondernemers ondernemer vaak heel erg vanuit passie. Ze doen vaak wat ze zelf leuk en lekker vinden, maar dat is niet altijd wat het hoogste rendement oplevert. Keuzes maken op basis van data en feiten is soms wat lastiger." Daarbij helpen en bedrijven winstgevender maken, maar ook het zorgen voor een betere bedrijfsstructuur en -processen en ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving zijn zaken waarin de heren graag het verschil maken.

Luister hieronder naar hun verhaal en tips.

Over podcast Rondje van de Zaak

Stel je voor: een bruisend restaurant, een drukke bar of misschien wel een gezellig café. Achter de schermen gebeurt er van alles om deze plekken draaiende te houden. In podcastserie 'Rondje van de Zaak', gemaakt door Eijsink, delen horeca professionals met host Arjan hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Van personeelsbeleid tot een optimaal terras, en het overnemen van een familiebedrijf tot het inspelen op de veranderende verwachtingen van gasten. We verkennen alle facetten die bijdragen aan succes. Want in de wereld van de horeca is er altijd ruimte om te groeien, leren en innoveren!


Deel jouw tips

Dit is alweer de laatste aflevering van seizoen 1. Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten middels een e-mail.

Horeca podcast van Eijsink
Arjan
Arjan, adviseur

Arjan gaat graag verder met je
in gesprek over je uitdagingen