Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Luister onze Horeca podcast: 'Rondje van de Zaak'

De één is echt een gevoelsmens, de ander dol op cijfers en feiten. In de nieuwste aflevering van 'Een rondje van de zaak' gaat podcasthost Arjan Assink in gesprek met vader en dochter Eva en Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons. Zij vertellen onder meer over:

  • De ontwikkeling van 1 naar 7 Lebkov locaties.
  • De ambitie om 'a third place' te zijn.
  • En hoe zij kunnen kiezen voor duurzame, vaak prijzige ingrediënten, zónder dat hun marges in gevaar komen.

Een tipje van de sluier: data-gedreven keuzes maken. Het zorgde onder andere voor de ze het aantal leveringen per locatie konden terugbrengen van 7 naar 1 keer per week. Een giga-kostenbesparing én beter voor het milieu.

Luister snel naar de hele aflevering.

Podcast Lebkov Sons Akkerhuis Eijsink Horeca

Over 'Een rondje van de zaak'

Stel je voor: een bruisend restaurant, een drukke bar of misschien wel een gezellig café. Achter de schermen gebeurt er van alles om deze plekken draaiende te houden.

In podcastserie 'Rondje van de Zaak', gemaakt door Eijsink, delen horeca professionals met host Arjan hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Van personeelsbeleid tot een optimaal terras, en het overnemen van een familiebedrijf tot het inspelen op de veranderende verwachtingen van gasten. We verkennen alle facetten die bijdragen aan succes. Want in de wereld van de horeca is er altijd ruimte om te groeien, leren en innoveren!

Eijsink Podcast Rondje van de Zaak
Arjan
Arjan, adviseur

Arjan gaat graag verder met je
in gesprek over je uitdagingen