Eijsink aanwezig bij de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

23 januari 2017

In één keer op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer? Kom naar de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, woensdag 23 januari tot en met vrijdag 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht en bezoek ons op stand E21.

Afrekensystemen, systemen voor efficiënt  bar- en keukenmanagement, personeelsplanning en een aan jouw kassa gekoppelde webshop: wij bieden de juiste totaaloplossing voor iedere organisatie. Efficiënter werken en het rendement verhogen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kom langs bij stand E21 en ervaar wat onze oplossingen jouw gaan opleveren.

Lezingen en kennisoverdracht

De organisatie vindt het daarnaast belangrijk om kennisoverdracht op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer te stimuleren. Ze hebben daarom lezingen georganiseerd op het gebied van onder meer: Beveiliging, Energie, Ergonomie, Hospitality en MVO. Benieuw? Het volledige programma vind je op de website van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer.

 

Gratis entreebewijs

Wil jij ook weten hoe je zorgeloos je rendement kunt verhogen? Je kunt je gratis entreebewijs aanvragen via de website van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. We zien je graag bij stand E21!

Bekijk de booq Personeelsplanner