FBK Games 2019: mis ze niet!

3 juni 2019

Dit jaar vindt op zondag 9 juni alweer de 38e editie van de Hengelose FBK Games plaats, dé Nederlandse klassieker in de atletieksport. Nationale en internationale top gaan de strijd aan in het FBK Stadion, waaronder Dafne Schippers, Churandy Martina, Sifan Hassan en Lisanne de Witte. Als echte sportliefhebber heb jij toch ook 9 juni in je agenda staan?

Eijsink is al ruim 25 jaar trotse sponsor van de FBK Games. Als organisatie vol sportliefhebbers en met een stevig podium voor sport en gezondheid, ondersteunen wij graag zo’n evenement dat over de hele wereld bekend is. Afgelopen jaar is de FBK Games tijdens de IAAF Heritage zelfs benoemd tot werelderfgoed van de internationale atletiekfederatie.

 

 

 

En dit jaar kun je niet alleen als publiek van het spektakel genieten, maar óók nog zelf meelopen! Voor de beginnende lopers wordt namelijk de FBK Dubbele Mijl georganiseerd. Kijken is leuk, maar meedoen nog leuker! Iedereen kan zich aanmelden voor de Dubbele Mijl van 3,2 kilometer. Namens Eijsink zullen ook een aantal sportievelingen meedoen. De inschrijving is geopend, kijk dus snel hier.