Jubileumeditie Eijsink Matters: magazine nr. 10!

13 januari 2020

10 jaar Eijsink Matters! Een decennium vol fantastische ondernemersverhalen uit de praktijk, tips & tricks, gadgets, columns – ga zo maar door. Inspiratie en beleving van de bovenste plank! Elk jaar weer een feest om te mogen maken, en nog mooier om te mogen delen. Bedankt voor het mogelijk maken van dit jubileumnummer!

Mijlpaal

Om deze bijzondere mijlpaal luister bij te zetten, krijgen de vorige 9 nummers van EM op de huidige cover van ons magazine een speciaal podium. 9 covers van BN’ers die staan voor speerpunten als gastvrijheid, innovatiekracht en ondernemerschap. Magazines vol geweldige prestaties om blijvend trots op te zijn. Dat verdient een terugblik, waar we echt even voor zijn gaan zitten. Want in 10 jaar tijd gebeurt er veel… Blader snel naar pagina 6 voor Eijsink Matters door de jaren heen!

Van ons jubileum door naar nog meer moois om te vieren. Denk bijvoorbeeld aan het binnenhalen van het Eurovisie Songfestival door Rotterdam Ahoy (p. 52)! Van die muzikale felicitatie kun je meteen door naar een museale, want Naturalis bestaat in 2020 maar liefst 200 jaar. Heb je hun pronkstuk Tyrannosaurus Trix nog niet live ontmoet? Dan is dit het moment (p. 16). En wat dacht je van een ode aan kleur en duurzaamheid? Neem nou de Vegan Junk Food Bar, waar de gerechten dezelfde fantastische kleuren hebben als de graffiti op de muur (p. 40). Of het even aantrekkelijke kleurenpallet van Lush, dat door verpakkingsvrij te werken en natuurgebieden te herstellen zeker het goede voorbeeld geeft (p. 46).

Nóg meer inspiratie? Duik in het bevlogen cateringteam van bol.com (p. 32) en de kracht van gastvrijheid volgens Sergio Vyent, de gastheer van tv-programma First Dates (p. 13). Of ontdek de nieuwste gadgets (p. 56) en alles over whisky (p. 51). Ik hoop dat we je ook dit jaar kunnen inspireren en amuseren. Door naar de volgende 10 jaar EM!