Kennissessie Horecava Limited | Digitalisering: kans of bedreiging voor gastvrijheid?

21 januari 2021

 

 

 

Maandag 1 februari is het zover: de online-editie van de Horecava! Zeven virtuele stages vormen het nieuwe event Horecava Limited. Net zoals je gewend bent van een normale Horecava, staat het dagprogramma bomvol kennissessies, innovaties, start-ups en tastings. Daar wil je bij zijn!

Ook Eijsink verzorgt één van de inspiratie- en kennissessies. Onze Commercieel directeur René Eijsink beklimt daarvoor het Horecava-podium mét Sergio Vyent, bekend van tv-programma First Dates en gespecialiseerd in gastvrijheid. Samen bespreken zij de innovaties op het gebied van bestellen, bereiden en bezorgen, en de invloed van digitalisering op gastbeleving. De centrale vraag hierbij luidt: is digitalisering juist een kans of bedreiging voor gastvrijheid?

Wil jij er ook, digitaal, bij zijn? Stuur ons een mail om een gratis registratiecode te ontvangen.

Gratis webinars of vrijblijvende afspraak

We zien elkaar niet op de beursvloer, maar ben je benieuwd wat digitaliseren voor jou kan beteken? Volg dan onze gratis webinars over onze verschillende oplossingen! Vanzelfsprekend maken we ook graag een afspraak met je om te kijken hoe je het maximale uit je zaak kunt halen. Nu en als straks de deuren weer open zijn. Dat kan digitaal, coronaproof in één van showrooms óf bij jou op locatie. We denken graag met je mee, realistisch en vrijblijvend. Maak snel jouw afspraak!