Nieuw: geef met booq Giftcard je eigen cadeaukaart uit

7 januari 2022

Het totaalplatform booq is uitgebreid met een nieuwe module: booq Giftcard. Hiermee geef je in een mum van tijd je eigen, professionele cadeaukaart uit. Een servicegerichte assortimentstoevoeging voor je gasten én een omzetbooster voor jou als ondernemer!

Een eigen cadeaukaart voor jouw zaak

Cadeaupassen voor een lunch, diner, uitje of arrangement zijn razend populair. Of je nu onderneemt met een restaurant, bioscoop, vakantiepark of hotel, iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. Deze unieke cadeaukaart is alleen bij jouw zaak in te leveren. Passend bij je huisstijl wordt de kadokaart uitgegeven als fysiek pasje in een feestelijke verpakking. De koper bepaalt hierbij zelf het cadeaukaartsaldo. Daarnaast zijn de cadeaukaarten ook als e-voucher via je website te bestellen. Leuk voor je gasten om te geven én te krijgen. Ook checken je gasten eenvoudig en te allen tijde het saldo online.

Eenduidige activatie en verzilvering

Het aanvragen en ontwerpen van de kaart, in de look & feel van jouw zaak, is door onze ondersteuning een fluitje van een cent. Omdat je de cadeaupassen vervolgens prominent promoot in de bijgeleverde A5-display verkopen ze zichzelf! Geen fouten meer door handgeschreven bonnen of verkeerd verwerkte verzilveringen; de pasjes voorzien van een magneetstrip, barcode, kaartnummer en pincode valideer je via je kassasysteem. Alle transacties worden automatisch in je kassasysteem geregistreerd. Dankzij de managementrapportage weet je precies welk tegoed je uit hebt staan. Je ziet in één oogopslag het aantal uitgegeven en verzilverde cadeaubonnen.  

Het cadeaukaartsysteem van booq Giftcard biedt je heel efficiënt en tegen een aantrekkelijke staffelprijs een professionele cadeaukaartmodule inclusief koppeling met je bestaande hardware zoals je kassasysteem, backoffice en pinapparaat. Geen extra investeringen dus!

Nieuwsgierig naar booq Giftcard? Lees hier meer over de features.

Sparren met één van onze adviseurs over booq Giftcard? Neem contact met ons op.