Nieuw Inspirium Amsterdam nodigt horeca uit op Open Week

28 november 2019

Na Breda opende deze week ook in Amsterdam een ‘Inspirium’ voor horecaondernemers: een enorm belevingslab van 3000 m2 waar alle expertise op het gebied van hospitality samenkomt onder één dak. Negentien specialisten (waaronder Eijsink) uit de hospitalitybranche werken hier samen aan totaaloplossingen voor een maximale gastbeleving. Van 2 t/m 6 december is de feestelijke openingsweek: geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom.

Met een spectaculaire show werd gisteren Inspirium Amsterdam officieel geopend in het bijzijn van alle 19 Inspirium partners en VIP-gasten. Eén voor één werden de partners gepresenteerd aan het aanwezige publiek en plaatsten zij ieder hun puzzelstuk in de speciaal gecreëerde Inspirium-wand, die symbool staat voor de samenwerking en synergie tussen alle Inspirium-partners.

Volgens initiatiefnemer Satelliet Meubelen zit de kracht van het Inspirium in het onvoorwaardelijk delen van kennis en inspiratie. Alle partners zijn zelfstandig ondernemer en stuk voor stuk expert binnen hun eigen vakgebied. Ze stellen alles in het werk om een optimale gastvrijheidsbeleving voor bezoekers en hun gasten te realiseren. Zo kunnen ondernemers optimaal gebruik maken van de gebundelde krachten en volop proeven van de synergie tussen interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Daarnaast is er ook altijd een vaste ‘connector’ aanwezig, die kennis heeft van alle disciplines en bezoekers ondersteunt bij hun zoektocht naar de juiste invulling van hun vraagstuk.

Het Inspirium Amsterdam bestaat uit de volgende partners: BKS, Bulsink, Coram, De Keyzer Zekerheid, Eijsink, Häfele, Hydrozorg, Incatro Room Acoustics, Van Duijnen Horeca Service, Kinly, Lavazza, Lensen, Miwo, SA Wear, Satelliet, Ton Hagedoorn - part of Interhal, Utilicht, VHC Jongens en Winkelmanagement. Volgens René Eijsink (Inspirium-partner) biedt deze samenwerking ‘the next level van hospitality’. “Je vindt hier niet alleen alles onder één dak wat je nodig hebt voor jouw horeca-zaak, maar je ziet vooral ook hoe het in de praktijk werkt. Hoe stijl en functie samen kunnen komen, hoe je met automatisering je restaurant of hotel kunt ondersteunen, hoe je met geurbeleving een hele andere sfeer creëert, en nog veel meer.” Hij nodigt dan ook iedereen uit om te komen proeven wat het Inspirium voor ondernemers kan betekenen. “Kom snel langs voor de ‘why, how and wow!’”

Adres Inspirium Amsterdam: tt. Melissaweg 43, 1033 SP, Amsterdam