Nieuwe Eijsink Matters met covertopper Bas Nijhuis!

8 januari 2018

Yesss, de nieuwe Eijsink Matters is uit! Het is een bijzondere editie vol bevlogen ondernemers met dit jaar een speciale nadruk op teamspelers, een persoonlijke benadering en heel veel gastvrijheid!

Daar draait het tenslotte om. Om de totaalbeleving voor klanten en gasten. Om het leveren van plezier! Dat illustreert cateraar Albron als geen ander met hun monsteroperatie tijdens de jaarlijkse Nijmeegse vierdaagse (p.63). Zulke betrokkenheid zie je ook bij Rinsma Modeplein, die niet alleen teruggeven aan hun lokale omgeving, maar ook ver daarbuiten (p.10). Of neem nou Apollo Hotels die een beroemde quote van Arnold Schwarzenegger als leidraad gebruiken voor hun service (p.26). En vergeet niet het interview met de man die eigenhandig het woord hostmanship naar het volgende niveau tilde: Robert Guijt (p.53).

Van gastvrijheid tot duurzaamheid en van teamwork tot een extra stukje beleving: soms maakt iets kleins verrassend veel verschil. Dat demonstreert biersommelier Arvid Bergström als geen ander: bier is nog véél veelzijdiger dan je denkt, en vooral iets om te delen (p.12). Of wat dacht je van de aanpak van Kromkommer om voedselverspilling tegen te gaan (p.45)? We zien het overal: sámen maakt het verschil (p. 33)!

Dat weet ook onze covertopper Bas Nijhuis! Een sportman die, tegen de ongeschreven regels van zijn branche in, zijn mening niet onder stoelen of reservebanken steekt. En die er achter de schermen voor zorgt dat ook jongere generaties, met of zonder beperking, net zo veel van voetbal kunnen genieten als hij (p.6).

Al nieuwsgierig? Terecht! Sla snel het blad open en treedt binnen in een wereld vol tips, inspiratie en praktijk. Veel leesplezier!