Nieuwe Eijsink Matters met Ilse DeLange

7 januari 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe Eijsink Matters! Deze werd vandaag gelanceerd op dag 1 van de Horecava, de enorme jaarlijkse horecavakbeurs in Amsterdam RAI.

Ook deze editie zit weer boordevol interview met de ondernemers achter unieke zaken als Jack Bean, The Green House, Circle en DeDakkas. Ook schreef Tony Chocolonely voor ons een column over hun missie, én vind je een column van The Best Social Media met handige tips voor je sociale kanalen. Ook kom je een overzicht met nieuwe gadgets tegen, een infographic rondom contentmarketing, de cityspecial Breda… 68 pagina’s inspiratie en praktijk. Met van begin tot eind dat stukje betrokkenheid bij dat we zo belangrijk vinden.

En waar ook onze coverkandidaat zich in herkent! Een rasartieste die wereldwijd aan de weg timmert, maar daarnaast haar Twentse roots zichtbaar koestert. Die niet bang is om keuzes te maken, maar nooit hard wil worden. Want betrokkenheid en persoonlijkheid gaat voor. Ilse DeLange! We mochten haar persoonlijk interviewen over haar carrière, uitstapje naar de tv-serie Nashville en haar muziekfestival Tuckerville. Eijsink Matters is opnieuw een bijzondere editie rijker. Klik hier om hem te lezen!